Ilhan Palut Açiklamasi 'Ilk Yari Sahada Son Derece Kötü Bir Görüntümüz Vardi'

MKE Ankaragücü müsabakasi sonrasinda degerlendirmelerde bulunan Konyaspor Teknik Sorumlusu Ilhan Palut, “Sahada son derece kötü bir görüntümüz vardi. Hem topa yeterince sahip olamadik hem çok erken top kayiplari yaptik hem de Ankaragücü’nden topu kazanmakta yeterince agresif degildik” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 1. haftasinda Konyaspor konuk oldugu MKE Ankaragücü ile 0-0’lik skorla berabere kaldi. Karsilasmanin sonunda düzenlenen basin toplantisinda müsabakayi degerlendiren Konyaspor Teknik Sorumlusu Palut, “Ligin ilk maçi. Uzun bir aradan sonra lig maçina çikmak hiçbir takim için kolay degil. Aslinda iyi bir oyun ortaya koyup kazanmak için geldik. Maçin basina özellikle ilk 20 dakikaya bakildiginda ve ilk yarinin geri kalan periyodunu da negatif anlamda ekleyebiliriz. Sahada Son derece kötü bir görüntümüz vardi. Hem topa yeterince sahip olamadik hem çok erken top kayiplari yaptik hem de Ankaragücü’nden topu kazanmakta yeterince agresif degildik” degerlendirmesinde bulundu.

“Ikinci yari performans olarak daha kabul edilebilirdi”

Müsabakanin ikinci yarisinda oyunun dengelendigini aktaran Palut, “Dönem dönem bizim hakimiyetimizde geçen periyotlar yasadik. Gol pozisyonu bulduk. Rakip de gol pozisyonu bulma sansi yakaladi. Ikinci yari performans olarak daha kabul edilebilirdi. Maçin sonuna baktigimizda aslinda 2 puan kaybettik ama sahada oynanan uzatmalara bakildigi zaman belki de görüntü buradan bir puan alip gittigimiz yönünde de yorumlanabilir. Sonuç olarak daha iyi olmaliydik. Eger kendi oyunumuzu oynasaydik buradan galibiyetle dönebilirdik. Ankaragücü iyi performans gösterdi, tebrik ediyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA