Ümit Sengül Açiklamasi 'Geçen Seneden Daha Iyi Olacagiz'

Basaksehir’e deplasmanda 4-0 maglup olan Kasimpasa’da Teknik Sorumlu Ümit Sengül maçin ardindan konustu. Takimin ritmini bulacagini söyleyen Sengül, geçen seneden daha iyi olacaklarini ifade etti.

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasinda Basaksehir deplasmaninda boy gösteren ve sahadan 4-0’lik maglubiyetle ayrilan Kasimpasa’da Teknik Sorumlu Ümit Sengül maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda sorulari yanitladi. Maça iyi hazirlandiklarini söyleyen Sengül, “Rakibimizin Avrupa maçlari oynamasi, onlarin bizden daha hazir oldugunun en önemli göstergesiydi. Basaksehir’i galibiyetinden dolayi tebrik ediyorum. Savunmada önemli eksiklerimiz var. Süreç içinde aramiza katilanlar olacak. Geçen sene ekibimizde olan iki oyuncudan birisi Tarkan’in dönüsü 1-2 ay sürecek. Savunmadaki sikintilari giderdikten sonra geçen seneki ritmimizi yakalayip çok iyi isler yapacagimiza inaniyoruz. Bugünkü maç bizim için ve oyuncular için önemli bir ders oldu. Insallah çok farkli ve geçen seneden çok daha iyi oynayan bir Kasimpasa olacak” diye konustu.



“Transfer yapilacak”

Takima takviye yapilacagini ve transferlerin önümüzdeki hafta takima dahil olacagini söyleyen Sengül, “Önümüzdeki hafta aramiza katilanlar olacak. Bununla ilgili çalismalar devam ediyor. Geçen seneki hücum oyuncularimiz elimizde tamamen duruyor. Onlarin ritmini yakalamasini bekliyoruz. Yeni gelen arkadaslar da adapte olunca daha da farkli olacaktir. Bahoken, Fransa Ligi’nde kendini ispat etmis bir oyuncu. Celina’yi da 2 senedir istiyorduk ve o da bugün ikinci yarida oynadi. Daha da katki saglayacaklardir” diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA