Lucas Torreira Açiklamasi 'Tarih Yazmak Için Elimden Geleni Yapacagim'

Galatasaray’in yeni transferi Lucas Torreira, "Tarih yazmak için elimden geleni yapacagim" dedi.

Galatasaray, Uruguayli Lucas Torreira ile 4 yillik sözlesme imzaladi. Kendisini sari-kirmizili renklere baglayan imzayi atan Torreira daha sonra açiklamalarda bulundu. Torreira, “Buraya gelmekten çok mutluyum. Ailemle üzerine düsündük. Nando Muslera ve menajerim çok yardimci oldu. Bu karari aldigim için çok mutluyum" dedi.

Taraftarlarla ilgili de konusan Uruguayli futbolcu, “Inanilmaz bir destek vardi. Bununla ilgili konusmalar olduktan sonra sosyal medyada taraftarlar benimle konusmaya basladi.

Ailemle ve sevdiklerimle bile iletisime geçmeye baslamislardi. Bu karari alirken onlarin da payi oldu. Kendimi çok iyi hissettim. Üzerimde giydigim formadan gurur duyuyorum. Buraya geldigim için çok mutluyum. Bu kulübe geldigimden beri çok iyi insanlarla tanistim. Bana çok yardimlari dokundu. Sehre, kulübe ve takim arkadaslarima alisacagim. Onlarla antrenmana çikmayi dört gözle bekliyorum. Son maçi izledim. Çok önemli ve güzel bir baslangiçti. Burada tarih yazmak için elimden geleni yapacagim" ifadelerine yer verdi.

Son oynanan Antalyaspor maçiyla ilgili görüslerini aktaran Torreira sunlari söyledi:

“Maç çok heyecanliydi. Penalti düdügünde heyecanlandim ve kaygilandim. Nando kurtardiginda ben de kendimi tutamadim ve bagirmaya basladim. Kendisi harika bir insan, büyük bir kaptan ve kulübün efsanesi. Onunla birlikte çalisacagimizdan dolayi çok mutluyum.”

Kaynak: İHA