Fenerbahçe'de iki ayrılık birden! Tartışılan isme talip çıktı...

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe'de iki ayrılık daha kapıda. Sarı lacivertli takıma transfer olduğundan beri tartışma konusu haline gelen oyuncunun yeni adresi belli oluyor. İşte tüm detaylar...

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe'de iki ayrılık daha kapıda. Sarı lacivertli takıma transfer olduğundan beri tartışma konusu haline gelen oyuncunun yeni adresi belli oluyor.

Yeni sezon transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe'de iki ayrılık daha kapıda.

Süper Lig'de 2022-23 sezonu bu akşam ligin yeni takımı Ümraniyespor ile oynadığı karşılaşma ile açan sarı lacivertlilerde ayrılık rüzgarları esmeye devam ediyor.

Fenerbahçe'de iki ayrılık birden! Tartışılan isme talip çıktı...

İLK YOLCU MUHAMMED GÜMÜŞKAYA

Jorge Jesus'un da gözüne giremeyen Muhammed Gümüşkaya yine takımdan ayrılmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını GZT Giresunspor'da kiralık olarak geçiren 21 yaşındaki futbolcu, sarı-lacivertli teknik heyetten olumlu dönüş alamadı.

Fenerbahçe'de iki ayrılık birden! Tartışılan isme talip çıktı...

GİRESUNSPOR VE GÖZTEPE DEVREDE

Portekizli hoca Muhammed için kiralanabilir raporu verdi.

Genç futbolcu ile hem Giresunspor hem de Göztepe yakından ilgileniyor.

Göztepe, Fenerbahçe ile son dönemde ikili ilişkilerini çok geliştirdi. Mehmet Sepil'in ardından sahip değiştiren İzmir temsilcisi sarı-lacivertlilerden Uğur Kaan Yıldız ve Emir Ortakaya'yı kadrosuna kattı.

Muhammed Gümüşkaya'nın durumunu da yakından takip eden sarı-kırmızılı ekibin bu transferde ikili ilişkilerden dolayı bir adım önde olduğu belirtildi.

Giresunspor'un da durumunu yakından takip ettiği genç futbolcu için Fenerbahçe'nin şart olarak oynama garantisi talip edeceği ifade edildi.

Fenerbahçe'de iki ayrılık birden! Tartışılan isme talip çıktı...

SAMATTA'NIN DURUMU BELLİ OLDU

Fenerbahçe'de gözler yolların ayrılacağı isimlere çevrilirken, kadroda düşünülmeyen Mbwana Samatta'da flaş bir gelişme yaşandı.

Sacha Tavolieri'nin haberine göre Belçika ekibi Genk, eski futbolcusu Mbwana Samatta'yı kiralık olarak kadrosuna katmak için girişimlerde bulunuyor.

Fenerbahçe'de iki ayrılık birden! Tartışılan isme talip çıktı...

CARDIFF CITY DE DEVREDE

Haberin detaylarında ise İngiliz ekibi Cardiff City'nin de Tanzanyalı golcüyle ilgilendiği ancak Samatta'nın Genk'e transfer olmasının daha olmasının daha büyük ihtimal olduğunun altı çiziliyor.

FENERBAHÇE'DE BEKLENENİ KARŞILAYAMADI

2020 yılında büyük umutlarla Fenerbahçe'ye transfer edilen Samatta, Sarı-Lacivertli ekipte beklentilerin altında kaldı.

Fenerbahçe ile bugüne kadar 33 maçta sahaya çıkan tecrübeli futbolcu, 6 kez filelerfi havalandırmayı başardı.