Erdinç Sözer Açiklamasi 'Böyle Bir Galibiyet Bizi Çok Mutlu Etti'

Kasimpasa’yi 4-0’la geçerek Süper Lig’e 3 puanla baslayan Basaksehir’de Teknik Sorumlu Erdinç Sözer maçin ardindan konustu. Kadrodaki bütün oyunculari kullanmak istediklerini söyleyen Sözer, alinan galibiyetin de kendilerini çok mutlu ettigini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasinda Kasimpasa’yi sahasinda 4-0 maglup eden Basaksehir’de Teknik Sorumlu Erdinç Sözer karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konustu.

Ilk maçta böyle bir sonuca ulasmanin kendilerini mutlu ettigini söyleyen Sözer, “Ilk maçimizda bu galibiyeti almak bizi çok mutlu etti. 4-0’dan ziyade, istedigimiz futbolu sahaya yansitmak önemliydi. Geldigimizden beri her maçi kazanmak istiyoruz. Bu kulübün içinde de oyun sistemi gelistirmek istiyoruz. Bugün çok mutluyuz. Hem sonuçtan hem de oyundan dolayi çok mutluyuz” diye konustu.



“Bütün oyuncularimizi kullanmak istiyoruz”

Yogun maç programinda kadrodaki her oyuncuyu kullanmak istediklerini söyleyen Sözer, “Her 3 günde 1 maç yapinca bütün kadromuzu degerlendirmemiz gerekiyor. Sezon basinda kadromuzu genislettik ve oyuncularimiza güveniyoruz. Ne gerekiyorsa sahaya koymaya çalisiyoruz. Geldigimizden bu yana günden güne çalisiyoruz ve herkes istedigimiz oyunu sahada oynamaya çalisiyor. Emre hocanin ve teknik ekibin felsefesi bu sekilde” dedi.

Forvet transferi konusunda sorulan soruyu da yanitlayan Sözer, “Kadromuzdaki pozisyonlar belli. Patryk hem hücum hem kanat oynayabiliyor. Okaka son maçta çok sey yapti. Bu kez daha yorulmamis bir oyuncu gerekiyordu. Yeni bir oyuncu dahi olsa onu da degerlendirecegiz” diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA