Bursaspor Hazirlik Maçinda 68 Aksaray Belediyespor'u 2-1 Yendi

Bursaspor, Afyon kampindaki ikinci hazirlik maçinda 68 Aksaray Belediyespor’u 2-1 maglup etti. Yesil-beyazli takimin gollerini Eren Güler ve Ozan Ismail Koç atti.

Yeni sezon hazirliklarina Afyon’da devam eden Bursaspor, ikinci hazirlik maçinda 68 Aksaray Belediyespor’la karsilasti. Ilk yariya oldukça genç bir kadro ile baslayan yesil-beyazli takim, ileri uçta pek varlik gösteremedi. Rakibine fazlasiyla pozisyon veren Bursaspor, 20. dakikada Hasan Gündogdu’nun golüne engel olamayinca 1-0 geriye düstü.

Ikinci yariya Enver Cenk Sahin ve Kubilay Sönmez’in de oyuna girmesiyle etkili baslayan Bursaspor, 52. dakikada golü buldu. Tughan Yildiz’in asistliginde Eren Güler, ceza sahasi disindan sert ve düzgün vurusu ile topu aglara gönderdi. Golden sonra kalesinde yine pozisyon gören yesil-beyazli takim, rakip kalede de tehlikeler olusturmaya devam etti.

Ozan Ismail Koç galibiyeti getirdi

Mücadelenin 65. dakikasinda Hamza Baran Arikan’in düzgün ortasina iyi yükselen Ozan Ismail Koç, kafa vurusu ile topu aglara gönderdi. 2-1 öne geçen Bursaspor, kalan dakikalarda da etkili bir oyun ortaya koymaya çalisti. Zaman zaman rakibine nazaran üstün oynasa da mücadele orta alan mücadelesi seklinde sona erdi. Yesil-beyazli takim üçüncü hazirlik maçini 11 Agustos Persembe günü Orduspor 1967’yle oynayacak.

Kaynak: İHA