Kusadasi'nda Ata Yahsi Için Yaristilar

Kusadasi, Bölgesel Triatlon Ligi Ata Yahsi Sezonu 2. Bölge 2. Etap müsabakalarina ev sahipligi yapti. Türkiye Triatlon Federasyonu, Aydin Büyüksehir Belediyesi ve Kusadasi Belediyesi isbirligi içerisinde Sevgi Plaji’nda gerçeklestirilen müsabakalara toplam 135 sporcu katildi.



İçel’de geçen Nisan ayinda düzenlenen Avrupa Triatlon Kupasi yarismasindan dönerken geçirdigi trafik kazasinda hayatini kaybeden Ata Yahsi için Türkiye Triatlon Federasyonu’nca düzenlenen Bölgesel Triatlon Ligi’nin 2. etabi Kusadasi’nda yapildi. Davutlar Mahallesi’ndeki Sevgi Plaji’nda gerçeklestirilen müsabakalara M1, M2, M3, yildiz ve genç kategorilerinde olmak üzere toplam 135 triatlet katildi.

Triatletler dereceye girmek için yüzüp, pedal bastiktan sonra kostu.

Izmir Triatlon Il Temsilcisi ve Ata Yahsi’nin babasi Adnan Yahsi; “Bu müsabakalari gerçeklestirme amacimiz tamamen triatlon sporuna bir alt yapi olusturmak ve katilim sayisini arttirmak. Müsabakalarimiz senlik havasinda geçiyor. Kusadasi Belediyesi ve Aydin Büyüksehir Belediyesi’ne bize ev sahipligi yaptiklari için tesekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA