Karacabey'in Sporda Basarilari Sürüyor

Karacabey Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Uluabatli Hasan Okçuluk Kulübü, basarilarina bir yenisini daha ekledi.

Karacabey Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Uluabatli Hasan Okçuluk Kulübü, 5. Türk Dünyasi Ata Sporlari bulusmasi çerçevesinde düzenlenen Keles Kocayayla Geleneksel Türk Okçulugu Turnuvasi’ndan 2 ödülle döndü. Turnuvanin Yildiz Kizlar kategorisinde 1. ve 2.’ligi Karacabeyli sporcular elde etti.

Geçtigimiz günlerde, Keles Kocayayla’da gerçeklestirilen 5. Türk Dünyasi Ata Sporlari bulusmasi çerçevesinde yapilan Geleneksel Türk Okçulugu Turnuvasi’nda, Yildiz Kizlar kategorisinde 1. ve 2.ligi Karacabeyli sporcular kazandi. Turnuvada Betül Günes 1. olurken, Sevval Baltaci ise 2.ligi elde etti.

"Spor Karacabey’e deger katiyor"

Önceki gün Belediye Baskani Ali Özkan’i makaminda ziyaret eden sporcular ve antrenörleri, sporun Karacabey’e her anlamda deger kattigina dikkat çekti. Belediye Baskani Ali Özkan da genç sporculari ve antrenörleri basarilarindan dolayi tebrik ederken, spora yönelik yapilan yatirimlarin her alanda basarili sonuçlar vermesinden dolayi duyduklari gururu ifade etti.

Kaynak: İHA