Jorge Jesus yıldız oyuncunun biletini kesti! Fenerbahçe'de ayrılık rüzgarı

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe'de gözler takımdan gönderilecek isimlere çevrildi. Teknik direktör Jorge Jesus'un takımda istemediği oyuncular da netleşmeye başladı. Bu sezon 11 transfer yapan sarı-lacivertli takımda gönderilecek isimler arasında yıldız oyuncu da bulunuyor.

Yeni sezon öncesi UEFA Avrupa Ligi maçında Slovacko'yu 3-0 mağlup eden Fenerbahçe, bu sezon yaptığı transferlerle dikkat çekti. Dinamo Kiev'e elenerek Şampiyonlar Ligi şansını kaybeden Fenerbahçe'de hedef Avrupa Ligi'ne katılmak.

Jorge Jesus'un istekleri doğrultusunda 11 tane transfer yapan sarı-lacivertli yönetim, hocanını takımda düşünmediği isimler için de harekete geçti.

Jorge Jesus'un takımda düşünmediği isimler netleşti. Yabancı oyuncu sayısını azaltmak isteyen yönetim, oyunculardan kulüp bulunmasını talep etti. İşte o oyuncular...

SAMATTA

Aston Villa'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Samatta da istenileni vermeyen oyuncular arasında yer aldı. Büyük umutlarla transfer edilen oyuncu Jorge Jesus tarafından kadroa alınmıyor. Samatta'nın yüksek maaşı yönetimin elini kolunu bağlamış durumda. Oyuncunun sözleşme feshi için çözümler aranıyor.

TISSERAND

Savunmaya Luan Peres ve Gustavo Henrique hamlelerini yapan Fenerbahçe'de Tisserand da kadroda düşünülmüyor. Oyuncudan bonservis bedeli kazanmak isteyen yönetim, gelecek olan teklifleri değerlendirecek.

NOVAK

Trabzonspor'da gösterdiği performansla dikkat çeken Filip Novak, Jorge Jesus tarafından kadroda düşünülmüyor. Sol beke Alioski transferi sonrası gözden düşen Novak'ın gidişine onay verildi.

SERDAR DURSUN

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla taraftarın sevgisini kazanan Serdar Dursun, Jorge Jesus'un gelişiyle birlikte 3. forvet konumuna geriledi. Tecrübeli golcü kendisine gelecek olan teklifleri değerlendirecek. Başta Schalke olmak üzere Almak kulüplerinin Serdar Dursun'a ilgisi var.

PELKAS

Fenerbahçe'de bir dönem gösterdiği performansla dikkat çeken Pelkas, performansının düşmesiyle birlikte gözden de düştü. İddialara göre Hull City, Pelkas için girişimlerde bulundu. Oyuncu gitmeye sıcak bakıyor.

BERISHA

Gol yollarındaki sorunları çözmek adına transfer edilen Mergim Berisha da hayal kırıklığı yaratan oyunculardan biri oldu. Alman oyuncu forma şansı bulmasına rağmen istenilen performansın altında kaldı ve Jorge Jesus'un planları arasında yer almıyor. Yönetim gelecek tekliflere sıcak bakıyor ve oyuncunun gitmesine onay verecek.

LEMOS

Emre Belözoğlu'nun Sportif Direktör olduğu dönemde Fenerbahçe'ye katılan Lemos, istenilen performansı gösteremedi. Oyuncunun sözleşmesinin feshi için yönetim harekete geçti. Lemos ile yollar ayrılacak.

MAX MEYER

Alman futbolu için hayal kırıklığı yaratan Max Meyer de Fenerbahçe'de forma şansı bulamadı. Alman oyuncu ile yollar ayrılacak. Jorge Jesus, Meyer'i takımda düşünmüyor. Meyer'in F.Bahçe ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

CAULKER

Erol Bulut döneminde Fenerbahçe'ye transfer olan Steven Caulker da hayal kırıklığı yarattı. Vitor Pereira döneminde Gaziantep'e kiralık olarak giden Caulker, Jorge Jesus tarafından da kadroya alınmadı. Oyuncu ile sözleşme fesih görüşmeleri yapılıyor.

MUHAMMED GÜMÜŞKAYA

Geçtiğimiz sezonda Giresunspor'da kiralık olarak forma giyen Muhammed Gümüşkaya da Jorge Jesus'un planları arasında yer almıyor. Genç oyuncunun formda kalması için bu sezon da kiralık olarak gönderilmesi tahmin ediliyor.