Ilker Avcibay Açiklamasi 'Özlenen Giresunspor Sahada Olacak'

Giresunspor Teknik Sorumlusu Ilker Avcibay, Adana Demirspor maçinin ardindan, “Bizim endisemiz yok, zamanimiz var. Güçlendikçe daha pozitif seyler görecegiz” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasinda Adana Demirspor’u konuk eden Giresunspor, 3-2’lik skorla maçi kaybederek lige maglubiyetle basladi.

Maçin ardindan Giresunspor Teknik Sorumlusu Ilker Avcibay, degerlendirmelerde bulundu.

Avcibay, degerlendirmesinde su ifadelere yer verdi:

“Maç öncesi iyi bir rakiple oynayacagimizi biliyorduk. Adana Demirspor’u galibiyetlerinden dolayi tebrik ediyorum. Kaliteli ayaklara sahip bir takim. Ligin iyi takimlarindan biri. Zor bir maç olacagini biliyorduk. Biz ise yeni kurulan bir takimiz. 2 yabanci 3 yerli yeni oyuncuyla sahaya çiktik. Fakat bir oyun felsefemiz ve karakterimiz var. Sizlerin de yakindan bildigi gibi. Yeni gelen arkadaslarimiza da bu felsefeyi asilamaya çalisiyoruz. Bugün oyunun birçok bölümünde bu felsefemizi gerçeklestirdik. Sonuç alacagimiz ve öne geçecegimiz pozisyonlar vardi. Bunlari degerlendiremedik. Ama gelecege dönük pozitif mesajlar aldik. Aramiza yeni katilan arkadaslarimiz olacak. Devam edecegiz. Yeni katilan arkadaslarimiza da bu felsefemizi asilamak istiyoruz. Taraftarimiza burada çok büyük is düsüyor. Geçen sezon yasadik. Bugün de sonuna kadar desteklerini esirgemediler. Bizim endisemiz yok, zamanimiz var. Güçlendikçe daha pozitif seyler görecegiz. Yine özlenen Giresunspor sahada olacak.”

Kaynak: İHA