Ugurcan Çakir Açiklamasi 'Hedefimiz Ligde Sampiyonluk Ve Sampiyonlar Ligi'nde Gruplara Kalmak'

Trabzonspor’un basarili kalecisi Ugurcan Çakir, hedeflerinin bu sezon ligde sampiyonluk oldugunu ifade ederken, Sampiyonlar Ligi’nde de gruplara kalmak istediklerini söyledi. Çakir ayrica transfer konusunda herhangi bir durumun olmadigini ifade etti.

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasinda Trabzonspor deplasmanda Istanbulspor’u 2-0 maglup etti. Maçin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Trabzonspor Kaptani Ugurcan Çakir, yeni sezonun herkes için hayirli olmasini ifade ederek, “Bu sezon Fair Play’in konusuldugu, sakatliksiz bir sezon olur insallah tüm takimlar adina. Ilk maçlar zor oluyor. Buradan galibiyetle ayrildigimiz için mutluyuz. Iyi mücadele ettik, iyi kostuk. Galibiyetle baslamak önemliydi ve insallah devamini getirecegiz. Yeni oyunculara yardimci olmaya çalisiyoruz. Giden oyuncular çok kaliteliydi, gelenlerde öyle. Uyum sorununu en aza indirmeye çalisiyoruz. Iyi bir uyum yakaladik geçen sene. Bu senede hedefimiz sampiyonluk ve Sampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak. Kopenhag’in maçlari daha önce basladi, daha hazir gözüküyorlar ama bizde kalitemize güveniyoruz. Insallah gruplara kalabiliriz” dedi.

“Transfer konusunda suan bir sey yok”

Transferi hakkinda sorulan soruya cevap veren Çakir, “Transfer konusunda suan bir sey yok. Trabzonspor’dayim, Türkiye’nin en büyük camiasi benim için. Suan burada mutluyum. Transfer teklifi gelirse oturur degerlendiririz. Burada çok mutluyum ve Trabzonspor’un basarisina odaklandim” diye konustu.

Kaynak: İHA