Samsunspor'da 12 Futbolcunun Lisansi Çikartilmadi

SAMSUN – Samsunspor, kadrosunda bulunan 12 futbolcunun lisansini çikartmadi. Lisansi çikartilmayan oyuncular arasinda kadroda bulunan Tomane Mendes, Zeki Yavru ve Berk Taskin gibi isimler de yer aldi.

Spor Toto 1. Lig takimlarindan Samsunspor yaz transfer sezonunda su ana kadar 15 oyuncu transfer edip, 14 oyuncuyla da yollarini ayirdi. 5 yildir her sezon öncesi kadrosunu ‘sil bastan’ yapilandiran kirmizi-beyazlilarda bu sezon Türkiye Futbol Federasyonu’nda (TFF) yer alan listede lisansi çikartilmis, maç oynamaya hazir 27 futbolcu mevcut. Karadeniz temsilcisi, kadrosunda bulunan sözlesmeli oyuncularindan olusan 12 futbolcunun ise lisansini henüz çikartmadi.

Tomane, Berk Taskin ve Zeki Yavru’nun lisansi çikartilmadi

Adi sik sik transfer dedikodularina karisan forvet Tomane Mendes, yeni transfer Zeki Yavru ile takimdaki 4 stoperden biri olan Berk Taskin’in lisansi henüz çikartilmadi. Bu oyunculara ilave olarak yeni sezon kadro planlamasinda düsünülmeyen futbolculardan Sheldon Bateau, Melih Altikulaç, Semih Altikulaç, Amir Emin Arli, Erald Cinari, Furkan Fehmi Günes, Ensar Arslan, Elhadj Bah ve Ismael Diomande’ye de lisans çikartilmadi.

27 futbolcuya lisans çikartildi

Kirmizi-beyazlilarin lisans çikarttigi 27 futbolcu sunlar:

Jakup Szumski, Aykut Özer, Alp Tutar, Ali Taha Demir, Atakan Mert Özdemir, Alim Öztürk, Yusuf Abdioglu, Soner Gönül, Mücahid Albayrak, Ali Ülgen, Osman Çelik, Hasan Kiliç, Celil Yüksel, Yusuf Emre Gültekin, Cihan Kahraman, Fernando Boldrin, Moryke Fofana, Sener Kaya, Aryvdas Novikovas, Polat Yaldir, Yusuf Ensar Poyrazli, Kadeem Harris, Gaetan Laura, Ahmet Sagat, Emir Hakan Patan ve Muhammet Ali Özbaskici.

Futbol Gelisim Direktörü Batu Kaplan, lisansi çikartilmayan oyunculardan Tomane Mendes’in lisansinin hafta basinda çikartilacagini ifade etti.

Kaynak: İHA