Rekortmenler Bu Senlikte Bir Araya Gelecek

Merkezefendi Belediyesi tarafindan ilki düzenlenecek olan Yaz Spor Okullari Senligi, 10 Agustos Çarsamba günü saat 19.30’da Alpaslan Mahallesi’nde gerçeklestirilecek.



Merkezefendi Belediyesi’nin Yaz Spor Okullari ögrencilerine yönelik düzenledigi sportif aktivitelerin yapilacagi ve birbirinden ünlü kisilerin yer alacagi senlik, Alpaslan Spor Tesisi’nde yapilacak. Kursiyerlerin doyasiya eglenecegi etkinlikte, Futbol ve Basketbol Freestyle Türkiye Sampiyonlari, Break Dance Türkiye ve Avrupa Sampiyonlari, Guinnes Dünya Rekortmenleri, Bayrak Adamlar, illüzyon gösterisi, Ozan Ozanca konseri, çocuklar için oyun gruplari ve ödüllü yarismalar olacak.

Yaz Spor Okullari Senligi, Yetenek Sizsiniz’in finalistleri olan Ufuk Güven ve Erkan Yetim’in futbol gösterisi ile baslayacak. Ümit Uçur ve Izzettin Esmer’in basketbol gösterisi, Guinnes Rekorlari bulunan Emre Saraç ve Hüseyin Yalçin’in bayrak adamlar gösterisi ve Hasan Özdemir’in hünerlerini gösterecegi break dansi ile devam edecek.

“Ilçemizi sporun merkezi yapacagiz”

Spora ve sporcuya tesviklerinin devam edecegini belirten Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, “Bu yil yaklasik 10 bin spor severin kayit yaptirdigi yaz okullarinda, futbol, basketbol, voleybol, tenis, badminton, robotik kodlama, cimnastik, halk oyunlari, satranç ve akil oyunlari, pilates, zumba, fitness ve güres olmak üzere toplamda 13 bransta deneyimli egitmenler tarafindan kurs veriliyor. Çocuklarimizin yeteneklerini kesfetmek adina bu kurslarin önemli oldugunu düsünüyorum. Ögrencilerimiz adina bu yil ilkini gerçeklestirecegimiz Yaz Spor Okullari Senligi’ne tüm spor severleri davet ediyorum. Çocuklarimizin eglenceli vakit geçirecegi bu senlikte siz degerli Merkezefendili ve Denizlili vatandaslarimizi da aramizda görmek istiyoruz. Merkezefendi’yi sporun merkezi haline getirmek için çalisiyoruz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA