Nilüfer'de Yüzlerce Çocuk Sertifika Heyecani Yasadi

Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Belediyespor is birligiyle düzenlenen Yaz Spor Okullari’nda üçüncü, Tamgün Spor Okullari’nda ise ikinci dönem sona erdi. Yüzlerce çocugun sertifika aldigi kurslarin yeni dönemleri 8 Agustos’ta baslayacak.

Nilüfer Belediyesi’nin, çocuklarin, yaz tatilini farkli sportif aktiviteleriyle verimli geçirmelerine katki sunmak amaciyla her yil Nilüfer Belediyespor is birligiyle düzenledigi Yaz Spor Okullari ve Tamgün Spor Okullari’nda sertifika heyecani vardi. Ikinci dönem tamamlayan Yaz Spor Okullari’nda yüzme, basketbol, voleybol, kort tenisi, gibi branslarda egitim alan bine yakin çocuk sertifika heyecani yasadi.

Çali Yüzme Havuzu ve Konak Olimpik Yüzme Tesisleri’nde iki hafta boyunca yüzme egitimi alan yaklasik 800 ögrenci dönemi tamamladi ve sertifikalarina kavustu. Nilüfer Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Yüzme Brans Sorumlusu Fehmi Gökçen’in elinden sertifikalarini alan ögrenciler mutluluklarini aileleriyle paylasti.

Nilüfer Belediyespor Üçevler Spor Tesisleri, Çali Yüzme Havuzu, Yüzüncüyil Spor ve Gençlik Merkezi ve Konak Olimpik Yüzme Tesisleri’nde de basketbol, voleybol, kort tenisi, branslarinda 3. dönem tamamlandi. Egitimlerini tamamlayan çocuklar sertifikalarini aldi. Yaz Spor Okullari’nda yeni dönem 8 Agustos’ta baslayacak.

Tamgün Spor Okullari’nda da sertifika heyecani yasandi. 3 hafta süren ikinci dönemde 120 ögrenci voleybol, basketbol, kort tenisi, futbol, yüzme, atletizm, modern dans, el sanatlari atölye çalismasi, badminton, squash, drama, akil ve zeka oyunlari, savunma sporu, bocce branslarinda egitim alarak spor ve sanatla iç içe günler geçirdi. Egitimleri tamamlayan çocuklar eglenceli bir programin ardindan sertifikalarini aldi. Ögrenciler dans gösterisi yaparak hünerlerini sergilerken aileleri de heyecanlarina ortak oldu. Tamgün Spor Okullari’nda yeni dönem 8 Agustos’ta baslayacak.

Kaynak: İHA