Nazilli Belediyespor 'Ceylan' Ile Anlasti

Nazilli Belediyespor 2022-2023 sezonu hazirliklari dogrultusunda dis transfer çalismalarina devam ediyor. Geçtigimiz sezon Ilk yari Bandirmaspor’da Ikinci yarida da Çankaya FK formasi giyen sag bek mevkinde görev alan Besiktas’tan Bilal Ceylan Nazilli Belediyespor ile 1 yillik kiralik olarak anlasma sagladi.



Gazi Mustafa Kemal Atatürk spor kompleksinde gerçeklestirilen imza töreninde hazir bulunan Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu Baskani Ünal Önal yaptigi açiklamada, "Genç, hedefleri olan bir kardesimizi camiamiza kazandirdik. Kendisini bir süredir takip ediyorduk. Kulübümüze önemle hizmetlerde bulunacagina inandigimiz Bilal Ceylan’a Ailemize hos geldin der, basarilar dilerim" dedi.



Yeni transfer Bilal Ceylan’da, "Transferimde emegi geçen herkese çok tesekkür ederim. Kulübümüze faydali olabilmek için elimden geleni yapacagim. Gelecegim ve hedeflerimi en iyi yönde gerçeklestirecegimi düsündügüm çok dogru bir adreste oldugumu biliyorum. Transferimin camiamiza da bana da hayirli olmasini dilerim" diye konustu.



Bilal Ceylan kimdir?

7 Eylül 2003 (19) Eskisehir dogumlu oyuncu futbola Eskisehirspor altyapisinda basladi.

Daha sonra göstermis oldugu performans ile Besiktas’a transfer olan Bilal 2021-2022 sezonun ilk yarisinda Bandirmaspor’da 9 maç Ikinci yarisinda ise baskent ekibi Çankaya FK’da 9 maç olmak üzere sezonu 18 maç ile tamamladi. Alt yas kategorilerinde de Milli Takim formasi giyen sag bek mevkiinde görev alan oyuncu Besiktas Kulübü’nden 1 yillik kiralik olarak Nazilli Belediyespor’a dahil oldu.

Kaynak: İHA