Denizlispor U17 Kaliteli Oyuncu Için Çalismalarina Agirlik Verdi

Yeni sezonda Gelisim Ligi’nde mücadele edecek olan Denizlispor U17 takimi, alt yapidan üst tarafa futbolcu yetistirmek için hazirliklarini sürdürmeye devam ediyor.



2022-2023 sezonunda TFF Gelisim U17 Liginde Mücadele edecek olan Denizlispor’da Teknik Sorumluluk Görevine Mustafa Ali Gözlükaya getirildi.

Deneyimli çalistirici amaçlarinin alt yapidan üst tarafa futbolcu yetistirmek oldugunu söyledi.

Yeni sezon hazirliklari ile ilgili olarak açiklamalarda bulunan yesil siyahli takimin teknik sorumlusu Mustafa Ali Gözlükaya çalismalara bu hafta basladiklarina dikkat çekerek “Iki gün oldu. Antrenmanlarimiz gayet güzel gidiyor. Tamim daha çok geçen yilki u16 takimindan olusuyor. Bunun disinda yeni katilan birkaç arkadasimiz da var. U17 yas grubu önemli bir yas grubu. Bir sonrasi U19 ondan sonrada profesyonel takim. Bu yas kategorisindeki oyuncularimiz artik profesyonellige yakin olan oyuncularimiz oluyorlar. Bu nedenle hem fiziksel hem mental hazirliklarini yapmalari gerekiyor” dedi.



“Daha dinamik bir takim olacagiz"

U17 takiminin basarili kalecisi Harun Kivrak’da yeni sezon hazirliklarinin iyi gittigini belirterek “Yaklasik bir hafta önce çalismalara basladik. Mustafa Ali Gözlükaya hocamiz ile birlikte iyi antrenmanlar yapiyoruz. Yeni sezonda eskisinden daha hazir, daha dinamik bir takim olacagiz. Hedefimiz ligi üst sirada bitirmek ve Türkiye sampiyonasina gitmeye hak kazanmak. Benimde de hedefim önce milli takima gitmek ardindan A takima katilarak orada kalici olmak” diye konustu.

Kaynak: İHA