Denizli Ekibi Kadinlar U15'te Sampiyon Oldu

Denizli temsilcisi Horozkentspor, son maçta Sultanlarspor’u 1-0 maglup ederek ilk kez düzenlenen Kadinlar U15 Ligi’nin sampiyonu oldu.

Akkonak Stadi’nda oynanan ve her iki takim taraftarlarinin da büyük ilgi gösterdigi maçta Sultanlarspor ile Horozkentspor karsi karsiya geldi. Ligin ilk haftasinda oynanan maçi 2-1 kazanan Horozkentspor, karsilasmayi Ecrin Naz Coban’in 27. dakikada kaydettigi gol ile kazanarak sampiyonlugunu ilan etti. Karsilasma sonunda Horozkentspor taraftarlari ve futbolcular sampiyonlugu oyun havasi esliginde oynayarak kutladilar.

Derbi maçini degerlendiren Horozkentspor U15 Takimi Teknik Sorumlusu Ahmet Berber sampiyonluk için çok gururlu oldugunu dile getirerek “Çocuklarimizin üzerine çok düstük. Daha önce de U13’de namaglup olarak U13’de de Türkiye sampiyonu olmustuk. Burada da U15’de sampiyon olduk. A takimimizda bütün maçlarini kazanarak 1’inci lige çikti. Kizlarimiz için elimizden gelen destegi vermeye çalisiyoruz” dedi.

Horozkentspor Teknik Sorumlusu Osman Kiraç da U15 Ligi’nin oynanip oynanmayacaginin belli olmadigini ancak kendilerinin maçlar oynanacakmis gibi hazirliklarina devam ettiklerine dikkat çekerek, “Neticede 3 takimin katilimi ile oynandi. Daha sonra takimlardan birisi ligden çekildi ve biz iki maç yapmis olduk. Aslinda bu yas grubunda sampiyon olmak yada skorlar hiç önemli degil, amaç futbolcu yetistirmek” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA