Tarsus Belediyesinden Spora Ve Sporcuya Destek

Tarsus Belediye Meclisinde, Tarsus Belediyespor Kulübüne 400 bin liralik nakdi yardim gerçeklestirmesi maddesi görüsülerek karara baglandi.

Tarsus Belediyesi Agustos Ayi Olagan Meclis Toplantisi Belediye Meclis Salonunda gerçeklestirildi.

7 gündem maddesinin bulundugu mecliste, faaliyetlerini araliksiz sürdürebilmesi için Tarsus Belediyespor Kulübüne 400 bin liralik nakdi yardim gerçeklestirmesi maddesi de görüsülerek karara baglandi.

Belediyeden yapilan açiklamaya göre, çocuklari ve gençleri spor yapmaya tesvik etmek amaciyla her yil binlerce ögrenciye kurs imkani sunan Tarsus Belediyesi, kente yeni spor alanlari kazandirirken, mevcut tesislerin de bakim ve onarimlarini eksiksiz sürdürüyor. Futbol, basketbol, voleybol, boks, karate, güres, muaythai, wushu, kickboks, özel sporcular, triatlon, yüzme, tenis, atletizm ve jimnastik branslarinda faaliyet gösteren Tarsus Belediyespor Kulübü, kadin basketbol ve voleybol takimlari olan Süper Amatör Ligde futbol takimi bulunan ve altyapisi itibariyle Çukurova Bölgesinde lisansli ve performans oyunculari ile rövansta olan bir kulüp olarak çalismalarina devam ediyor.

Çesitli sampiyonluklari kente kazandirarak Türkiye Kadinlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde sampiyonluk yasayan ve Türkiye Kadinlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadelede eden Kadin Basketbol Takimi ve Voleybol Kadinlar 2. Ligi’nde mücadele etmis ve tamami alt yapidan olusan sporculari ile İçel’i temsil etme basarisina ulasmis kadin voleybol takimlari ile de basarilarini sürdüren Tarsus Belediyespor Kulübü, gençlerin ugrak noktasi olma özelligi de tasiyor.

Kaynak: İHA