Süper Lig'de Yeni Sezon Basladi

Spor Toto Süper Lig’de 2022-2023 sezonu Istanbulspor-Trabzonspor arasinda oynanan maçla basladi.

Spor Toto Süper Lig’de 2022-2023 sezonu Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda, bir önceki sezonu sampiyon tamamlayan Trabzonspor ile ligin yeni ekibi Istanbulspor arasinda oynanan maçla basladi.

Sezonun ilk düdügünü hakem Arda Kardesler çaldi. Deplasman taraftarinin yeniden stadyumlara gelmesi kararlastirilirken, bu sezon en fazla yüzde 30 kapasite verilecegi açiklanmisti. Istanbulspor yönetimi tarafindan Trabzonspor’a ayrilan bölümde bir çok bordo-mavili taraftar tribündeki yerlerini aldi. Sari-siyahli kulübün maçlarini oynadigi Esenyurt Necmi Kadioglu Stadyumu’nda devam eden bakim çalismalari nedeniyle Atatürk Olimpiyat Stadyumu sezonun açilis maçina ev sahipligi yapti.

Iki takimdan dostluk mesajlari

TFF Baskani Mehmet Büyükeksi, ilk maçta düdük çalacak hakem üçlüsüne çiçek takdim etti. Istanbulspor Baskani Ecmel Faik Sarialioglu ve Trabzonspor Baskani Ahmet Agaoglu da birbirlerine çiçek takdim ederken, takimlarina basarilar dilediler.

Konser projesi hayata geçti

TFF tarafindan geçtigimiz günlerde açiklanan, maçlarin festival ve sölen havasinda geçmesini hedefleyen proje hayata geçti. Ilk olarak Istanbulspor ile Trabzonspor arasinda oynanan karsilasmada düzenlenen konser etkinliginde Madrigal grubu sahne aldi. Maç öncesi verilen konserde tribünlere müzik ziyafeti sunuldu. Konserlere, önümüzdeki haftalarda Türk müziginin önemli isimleri ile devam edilecek.

Kaynak: İHA