Nazilli Belediyespor 'Tultak' Ile Anlasti

Nazilli Belediyespor 2022-2023 sezonu hazirliklari çerçevesinde transfer çalismalarina devam ediyor. Geçtigimiz sezon Pazarspor formasi giyen sol bek ve sol stoper mevkiinde görev alan Istanbulspor’dan alt yas kategorilerinde bir çok kez milli formayi giymis Fatih Tultak ile 1 yillik anlasma saglandi.



Nazilli’de gerçeklestirilen son görüsmeler sonrasinda anlasma saglanan Fatih Tultak, kendisini 1 yillik kiralik olarak siyah beyaz renklere baglayan sözlesmeye imza atti. Imza töreni sonrasi açiklamalarda bulunan Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Erkan Abbasoglu, "Fatih kardesim genç yas kategorilerinde 30 kez milli formayi terletmis genç ve istekli bir kardesimiz kendisi ile 1 yil beraber olacagiz. Kendisine ve camiamiza hayirli olsun" dedi.



Yeni transferi Fatih Tultak, "Hedeflerim dogrultusunda kulübümüzün menfaatlerine uygun sekilde elimden gelenin en iyisini yaparak basarili olacagim. Anlasmamiz herkes için hayirli olsun" ifadelerini kullandi.

Fatih Tultak kimdir?

28 Subat 2001 İçel dogumlu oyuncu Fatih Tultak (21), Tarsus Idman Yurdu’nda futbola basladi.

Daha Sonra Karabükspor formasi ve Ankaragücü formasi giydi. Geçtigimiz sezon Pazarspor formasi terleten genç oyuncu 1,86 cm boyunda ve sol bek ile sol stoper mevkilerinde görev aliyor.

Kaynak: İHA