Gaziantep ALG Spor, Rose Bella'yi Kadrosuna Katti

Gaziantep ALG Spor, Kamerun Milli Takimi oyuncusu Rose Bella’yi kadrosuna katti.

UEFA Kadinlar Sampiyonlar Ligi’nde 18 Agustos’ta Brann ile kritik bir maça çikacak olan Gaziantep ALG Spor, transfer çalismalarina araliksiz devam ediyor. Yeni sezon hazirliklarini yogun bir tempoda sürdüren Gaziantep ALG Spor, geçtigimiz günlerde kadrosuna kattigi Arzu Karabulut’un ardindan Kamerun Milli Takimi oyuncusu Rose Bella’yi kadrosuna katti. Kamerun Milli Takimi’nin basarili kanat oyuncusu Rose Bella, ALG Spor ile 1 yillik sözlesme imzaladi.

Mariem Houij’ye yeni sözlesme, genç oyunculara profesyonel sözlesme

Gaziantep ALG Spor, geçen sezonun basarili ismi Mariem Houij ile de sözlesme yeniledi. Gaziantep ekibi, altyapisindan yetisen ve gelecek vaat eden iki oyuncusu Büsra Kiliç ve Serpil Nur Kavci ile de profesyonel sözlesme imzalayarak iki genç oyuncuyu A takim kadrosuna dahil etti.

“Gücümüze güç kattik”

Gaziantep ALG Spor Kulübü Baskani Ali Gözcü, transfer çalismalarinin devam ettigini belirterek, "Son olarak Arzu Karabulut’u kadromuza dahil etmistik. Transfer çalismalarimiz araliksiz sürüyor. Kamerun Milli Takimi’nin basarili oyuncusu Rose Bella’yi da kadromuza kattik. Iyi bir oyuncu, takimimiza güç katacaktir. Ayrica geçen sezon takimimizin sampiyonlugunda önemli pay sahibi olan Mariem ile sözlesme uzattik. Altyapimiza yaptigimiz yatirimlarin meyvelerini toplamaya devam ediyoruz. Altyapi bizim olmazsa olmazimiz. Genç, piril piril iki sporcumuzu A takimimiza dahil ettik. Gücümüze güç katiyoruz. Çünkü ülkemizi Avrupa Sampiyonlar Ligi’nde basariyla temsil etmek istiyoruz. Brann maçina da çok az zaman kaldi. Ilk maçi basariyla geçip diger maça odaklanacagiz" diye konustu.

Kaynak: İHA