Bursaspor Hazirlik Maçinda Al Tai FC Ile 0-0 Berabere Kaldi

Bursaspor, Afyon kampinin ilk hazirlik maçinda Al Tai FC ile 0-0 berabere kaldi. Yesil-beyazli takimda genç isimlerin istekli oyunu teknik heyeti mutlu etti.

Bursaspor ilk hazirlik maçinda Suudi Arabistan Pro Lig takimlarindan Al Tai FC ile karsilasti. Yesil-beyazli takim, Afyon Zafer Stadyumu’nda oynanan karsilasmaya üç tecrübeli futbolcusu Enver Cenk Sahin, Kubilay Sönmez ve Hasan Ayaroglu’nun yer aldigi 11’le çikti. Rakip takimin fiziki yapisinin dikkat çektigi maçta sertlik ön plandaydi. Pozisyon üretmek de güçlük çeken Bursaspor, defans hattinda ciddi hatalar yapti. Enver Cenk Sahin bir pozisyonda rakibine dirsek atinca hakem oyuncunun degistirilmesini için Teknik Direktör Tahsin Tam’a uyarida bulundu. Uyariyi dikkate alan Tam, Enver’in yerine Mustafa Genç’i oyuna dahil etti.

Eren Güler gole çok yaklasti

Ilk yarisi 0-0’lik esitlikle tamamlanan maçin ikinci devresinde de benzer bir oyun anlayisi ile sahada olan Bursaspor, beklentileri veremese de zayif bir oyun ortaya koymadi. Özellikle 86. dakikada Eren Güler’le mutlaka gol pozisyonuna giren Bursaspor, direge takildi. Kalan dakikalarda da gol sesi çikmayinca maç basladigi gibi 0-0 sona erdi.

Kaynak: İHA