Bektas Açiklamasi 'Lige 3 Puanla Baslamak Istiyoruz'

Samsunspor Teknik Direktörü Bayram Bektas, "12 Agustos Cuma günü ligin açilis maçini oynayacagiz. Deplasmanda Altay’i yenip lige 3 puanla baslamak istiyoruz" dedi.

Kayseri ve Bolu kampindan sonra çalismalarina Samsun’da devam ettiklerini belirten Teknik Direktör Bayram Bektas, “Kayseri ve Bolu’da çok verimli bir kamp dönemi geçirdik. Ardindan Samsun’a gelerek burada da güzel çalismalarimiz oldu. Kamplar boyunca toplam 4 hazirlik maçi oynadik. Burada skorlardan çok takimdaki oyuncularin sahaya yansittiklarini gördük. Uyguladigimiz sistemi oyuncularin nasil yaptiklarini, eksiklikler varsa nerelerde olduklarini gördük. Kamp çalismalarimiz Çorum FK maçi ile tamamlandi. Takimimiz bugün izin kullanacak ve yarindan itibaren de ligin açilis maçini oynayacagimiz Altay maçi hazirliklarina baslayacagiz” dedi.



“Camiayi, taraftari, sehrimizi mutlu etmekle yükümlüyüm”

Taraftara da seslenen Bayram Bektas, “Camiayi, taraftari, sehrimizi mutlu etmekle yükümlüyüm bunun için buraya geldim. Bütün gayretimizle de çalisiyoruz. Altay maçindan sonra kendi evimizde Eyüpspor ile oynayacagiz. O maçta taraftarimizin tribündeki yerlerini alacagindan eminim. Taraftarimiz arkamizda itici güç olduktan sonra biz kendi evimizde güzel sonuçlar aliriz. Taraftarimizin destegi bize büyük güç veriyor. Altay maçini insallah biz kazanip geldigimizde taraftarlarimizin 19 Mayis Stadyumunu dolduracaklarindan hiç süphem yok” diye konustu.



"Lige 3 puanla baslamak istiyoruz"

Son oynadiklari Çorum FK maçini degerlendiren Bektas, sunlari söyledi:

“Çorum FK ile oynadigimiz hazirlik maçinda skordan çok oyuncularin sahadaki durusunu ve istenileni yapip yapamadiklarini gördük. Takimimizin oyunu kurmasi, paslari ve atak çalismalarini gördük. Genel anlamda oyuncularimizin istediklerini yaptiklarini gördük ve bu da bizi sevindirdi. 12 Agustos Cuma günü ligin açilis maçini oynayacagiz. Deplasmanda Altay’i yenip lige 3 puanla baslamak istiyoruz.”

Kaynak: İHA