Baskan Çiftçi, Türkiye 2.Sini Agirladi

Çayirova Belediye Baskani Bünyamin Çiftçi, Boksta Türkiye 2.si olan Yasar Efe Altintas’i makaminda kabul etti.

Çayirova Belediye Baskani Bünyamin Çiftçi, Kirikkale’de düzenlenen Türkiye Yildizlar Boks Sampiyonasinda 2. olarak büyük bir basari elde eden ve basta Çayirova olmak üzere tüm Kocaeli’ni gururlandiran Yasar Efe Altintas’i makaminda kabul etti.

“Çayirova’mizin adini Türkiye’de duyurmaya devam edecegiz”

Basarili sporcuyu tebrik eden ve hediye takdim eden Baskan Bünyamin Çiftçi, “Çayirova’miz birçok bransta basarilar elde etti. Boks bransini yeni kurduk. Kisa bir sürede böyle bir basariyi elde etmek güzel bir duygu. Çayirova’mizin adini Türkiye’de duyurmaya devam edecegiz” dedi.



"Her kulüple yarisabiliriz”

Sampiyonada 5 rakibini yenerek finale yükselen Çayirova Belediyesi sporcusu Yasar Efe Altintas ise, “Bu seviyelerde sürekli olmamiz için hiçbir engel yok, çalisarak her seyi basarabiliriz. Rakip kulüplerinin isminin önemi yok, her kulüple yarisabiliriz. Belediye Baskanimiz Bünyamin Çiftçi’nin bize sagladigi destekler buralarda olmamiza çok katki sagladi. Maddi ve manevi olarak yanimizda oldu. Çok kisa bir süre içerisinde bize salon açarak antrenmanlarimiza katki sagladilar’’ diye konustu.

Kaynak: İHA