Alanyaspor, Idrissa Doumbia'yi Kadrosuna Katti

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, Fildisi Sahili orta saha oyuncusu 24 yasindaki ön libero Idrissa Doumbia’yi 1 yilligina kiraladi.

Yeni sezon öncesi transfer çalismalarina devam eden Alanyaspor, Idrissa Doumbia’yi 1 yilligina kiraladi. Son olarak Portekiz ekibi Sporting CP’de forma giyen 24 yasindaki ön libero yesil-turunculu formayi giydi.

Cengiz Aydogan Tesisleri’nde gerçeklesen imza töreninde konusan Alanyaspor Baskani Hasan Çavusoglu, “Son günlerde transferler biraz hiz kazandi. Dün Lusamba’yi transfer etmistik. Bugün de Sporting Lizbon’dan Idrissa Doumbia’yi bir yilligina kiraladik. Kendisi hazir bir oyuncu. Hem teknik heyetimizin hem transfer komitemizin istedigi bir oyuncuydu. Insallah camiamiza hayirli ugurlu olur. Takimimiza katki saglayacagini düsünüyorum. Allah sakatlik vermeden iyi bir sezon geçirir. Her iki tarafa da hayirli olsun. Aramiza hos geldin” dedi.



"Mutluyum"

Kendisine olan ilgiden dolayi tesekkür eden Idrissa Doumbia, “Daha önce burada oynayan Borja ile konustum. Bana kulüple ilgili çok güzel seyler söyledi.

Burada oldugum için mutluyum. Çalismalara baslamak için sabirsizlaniyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA