Güder, Gençlerle Birlikte Kulaç Atti

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, Göztepe Mahallesinde yapimi tamamlanan ve önümüzdeki günlerde açilisi gerçeklestirilecek olan “Battalgazi Belediyesi Yari Olimpik Yüzme Havuzu”nda gençlerle bir araya gelerek, onlarla birlikte kulaç atti.

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in girisimleri sonucu Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan Göztepe Mahallesinde yapimi tamamlanan ve önümüzdeki günlerde açilisi gerçeklestirilecek olan “Battalgazi Belediyesi Yari Olimpik Yüzme Havuzu”nda gençlerle bir araya geldi. 5 bin 752 metrekare alan içerisinde insa edilen ve içerisinde ofis, dus, giyinme odasi, antrenör odasi, çocuk oyun alanlari, yürüme alanlari, teshin merkezi havalandirma tesisat odasi, 40 araçlik açik otopark ve mini bir kafenin de bulundugu Battalgazi Belediyesi Yari Olimpik Yüzme Havuzu’nda gençlerle birlikte yüzen Baskan Güder, yüzme sonrasi gençlerle uzun uzun sohbet etti. Gençlerin herhangi bir ihtiyaci olup olmadigini da soran Baskan Güder, Yari Olimpik Yüzme Havuzu’nu kisa sürede vatandaslarin istifadesine sunacaklarini belirtti.



“Battalgazi’mizi marka ilçe yapiyoruz”

Gençlik ve spor yatirimlari ile Battalgazi’deki her bir mahalleye ayri ayri dokunduklarini belirten Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Battalgazi’yi bir spor ilçesi yapma adina, gençlikte marka ilçe yapma adina Battalgazi Belediyesi olarak gece gündüz çalismaya devam ediyoruz. Yüzme havuzlarimizla, spor salonlarimizla, futbol sahamizla, basketbol sahamizla, voleybol sahasiyla ve tenis kortlari ile ilçemizdeki her bir mahalleye ayri ayri dokunduk, dokunmaya devam edecegiz. Güzel ve genis bir tesisimizi daha ilçemiz ile bulusturmanin yani sira gençlerimize verdigimiz sözü yerine getirmenin hakli gururunu yasiyoruz. Bizim tek amacimiz, gençlerimizle daha güçlü yarinlara yürümektir. Malatya’miz sicak bir ilimiz. Çocuklarimizin gençlerimizin havuza ihtiyaci var. Gençlerimiz bu ihtiyacini buradan giderecek ve yeni sampiyonlarimiz da bu tesislerimizden yetisecek. Sevdalisi oldugumuz genç nesillerimizin daha güzel vakit geçirebilmesi ve sportif faaliyetleri ilçemizde çogaltmak için Battalgazi Belediyesi olarak var gücümüz ile çalismaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA