Emre Mor Açiklamasi 'Sezon Sonu Iyi Seyler Basarabilecegimize Inaniyorum'

Fenerbahçeli futbolcu Emre Mor, büyük bir kulübü temsil ettiklerini dile getirerek, sezon sonunda iyi seyler basarabileceklerine inandigini ifade etti.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu ilk maçinda sahasinda karsilastigi Çekya ekibi Slovacko’yu 3-0’lik skorla maglup ederek, turun kapisini araladi. Müsabakanin ardindan sari-lacivertlilerin kadrosuna yeni kattigi Emre Mor basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Galibiyeti degerlendiren Mor, “Iyi bir maç çikardigimizi söyleyebilirim ama gelistirmemiz gereken noktalarin oldugunu düsünüyorum. 3-0’lik bir galibiyet bizler açisindan keyif verici bir sonuç oldu. Gelecek maç için avantajli bir skor elde ettigimizi söyleyebilirim. Galibiyetten ötürü oldukça mutluyum. Tabi yeni hocamizla beraber yeni seyler deniyoruz. Isleri daha iyi ortaya koymak ve hocanin istediklerini daha iyi ortaya koymak adina bu da birazcik zaman gerektiriyor. Zamanla her seyin çok daha iyi olacagini düsünüyorum” seklinde konustu.



“Hocamin güvenini yerine getirmek adina 11’deydim”

Dinamo Kiev müsabakasinin ardindan teknik direktör Jorge Jesus’un kendisine güvendigini vurgulayan genç futbolcu, “Son maçtan sonra hocamizla konustum. Görmüs oldugumuz bir kirmizi kart vardi. Benim için de o dakikalarda performans ortaya koymak fiziksel anlamda da zor olmustu. O açidan fiziksel anlamda yeterli olamadim. Bunu hocamizla konusmustuk. Sonrasinda tekrar beni ilk 11’de bugün sahaya sürdü. Ben de kendimi göstermek istedim. Onun bana olan güvenini yerine getirmek adina 11’deydim. Iyi bir sekilde performans ortaya koymaya çalistim” ifadelerini kullandi.

“Sezon sonu güzel seyler basarabilecegimize inaniyorum”

Pazartesi günü Süper Lig’in ilk haftasinda oynayacaklari Ümraniyespor müsabakasini kazanmak istediklerinin altini çizen Emre Mor açiklamasini su ifadelerle tamamladi:

“Azmimiz, hedefimiz var. Maç maç gitmek durumundayiz. Pazartesi oynayacagimiz maçi da elbette kazanmak istiyoruz. Kazanacak kaliteye de sahibiz. Büyük bir kulübü temsil ediyoruz. Hedefimiz elbette basarilar ve zaferler kazanmak. Zamanla oynadigimiz oyunun çok daha iyi bir seviyeye gelecegini düsünüyorum. Sezon sonunda güzel seyler basarabilecegimize inaniyorum.”

Kaynak: İHA