Pazarspor, Iskenderun Maçi Hazirliklarini Sürdürüyor

TFF 2. Lig ekiplerinden Pazarspor, Iskenderun maçi hazirliklarini sürdürüyor.

Pazarspor, TFF 2. Ligin ikinci haftasinda Pazar Sehir stadinda 4 Eylül 2022 Pazar günü saat 16.00’da Iskenderun ile karsilasacak. Pazarspor, maçin hazirliklarini Pazar Sehir stadinda Teknik direktör Mustafa Kalafatoglu yönetiminde sürdürdü.

Antrenman öncesinde gazetecinin sorularini yanitlayan Teknik direktör Mustafa Kalafatoglu, "Van maçinda gerçekten oyuncularimi tebrik ediyorum. Güzel bir mücadele örnegi sergilediler. Gönül isterdi ki puanla dönelim ama maalesef bunu basaramadik. Bakildiginda tabii hatalar var bizim tarafimizdan da yapilan hatalar ama genelde maç yönetimini dogru yönetemeyen, etki altinda kalan bir hakem puan kayiplarina sebebiyet verdi. Ama biz yolumuza bakiyoruz ve gelisen genç bir takimiz. Ilk kez profesyonel olan oyuncularimiz var, gayet de güzel is görüyorlar. Ben buradan bu hafta içerde oynayacagimiz çok önemli bir maça tüm taraftarimizi bekliyorum. Onlarin gücü bizim için çok önemli. Onlarla beraber asamayacagimiz engel yok diye düsünüyorum. Simdiden hayirli ugurlu olsun sezonumuz. Etimesgut’tan Mehmet Cansin’i aldik. Onun da hazirlanmasi durumunda sans verebilecegimizi söyleyebilirim" ifadelerini kullandi.

Çaykur Rizespor kulübünün U19 takimindan transfer oldugunu söyleyen Eyüp Ensar Bozkurt, "Geçen sezon Çaykur Rizespor’un U19 takiminda oynuyordum, buraya transfer oldum. Ilk profesyonel maçimdi, sahada duydugu o gürültüde insan heyecanlaniyor. Güzel bir maçti ama 90 arti 3’te gol yedik. Hayiirlisi olsun insallah güzel bir sezon geçer. Mustafa hocamiz olsun, diger hocalarimla beraber çok güzel bir kamp süreci geçirdik. Takimimiz genç, mücadeleci insallah hayirlisi olur. Bütün herkesi maça davet ediyoruz. Insallah maçta da taraftarimizla birlikte iyi bir sonuç aliriz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA