Fenerbahçe transfere doymuyor! İtalyan yıldızla anlaştı!

Transfer sezonunun hızlı takımı Fenerbahçe, bir hamle daha yapmaya hazırlanıyor. Jorge Jesus'un transfer raporu doğrultusunda adımlarını atan yönetim, bir dünya yıldızıyla daha anlaşmaya vardı. İtalyan oyuncunun İstanbul'a gelerek imza atması bekleniyor.

Yeni sezona Jorge Jesus'un raporları doğrultusunda güçlü bir kadroyla girmek isteyen Fenerbahçe, transfere doymuyor. Transferin hızlı takımı olan Kanarya, bir hamle daha yapmaya hazırlanıyor.

SİL BAŞTAN YENİ KADRO

Portekizli teknik direktör Jorge Jesus ile şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertli takım, sil baştan bir kadro kurarak tam 10 yeni transfer yaptı.

GOLCÜ TRANSFERİ YAPILACAK

Yapılan yeni transferlere rağmen Dinamo Kiev'e elenerek Şampiyonlar Ligi şansını kaybeden ve kadrosundaki eksiklikleri henüz gidermeyen Kanarya'nın bir de golcü transferi yapması bekleniyor.

ALTAY İLE REKABET EDECEK BİR KALECİ GELİYOR

Son olarak Makedon oyuncu Ezgjan Alioski ile sol bekini güçlendiren Fenerbahçe, Altay Bayındır ile rekabet edecek bir kaleci arayışına da girmişti.

24 yaşındaki file bekçisinin sezon içerisinde sakatlık nedeniyle çok maç kaçırmasından dolayı, 11'de de sık sık oynayacak bir yedek kalecide karar kılındı.

İTALYAN DÜNYA YILDIZI FENERBAHÇE İLE ANLAŞTI

Kanarya, en son İtalyan kulübü Genoa'da forma giyen ve daha önce büyük kulüplerin kalesini koruyan Salvatore Sirigu'yu kadrosuna kattı.

TECRÜBELİ KALECİ İSTANBUL'A GELECEK

İtalya Milli Takımı'nda da ter döken 35 yaşındaki eldivenin birkaç gün içerisinde İstanbul'a gelerek resmi imzayı atması bekleniyor.

GEÇEN SEZON GENOA'DA 36 MAÇTA KALEYİ KORUDU

Geçtiğimiz sezon Genoa'da 36 maça çıkan tecrübeli file bekçisi, bu karşılaşmalarda 59 gol yemiş, 10 müsabakada ise kalesini kapatmayı başarmıştı.

F.BAHÇE'NİN KASASINDAN BONSERVİS BEDELİ ÇIKMAYACAK

Kulübüyle sözleşmesi bittiği ve bonservisi elinde olduğu için F.Bahçe'nin kasasından herhangi bir bonservis bedeli çıkmayacak.

5 YIL PSG'DE OYNADI

Sirigu 2011-12'de Palermo'dan Paris Saint-Germain'e transfer olup, kariyerinin en verimli dönemine başladı.

GEÇTİĞİMİZ SEZON GENOA'DA FORMA GİYDİ

Tam 5 yıl Fransız devinin kalesini koruyan, 1 sezon da Sevilla ve Osasuna'ya kiralanan 1.92 boyundaki file bekçisi, 2017-18'de Torino'ya gitti. Geçtiğimiz sezon da Genoa'ya imza attı.