Fenerbahçe, Irfan Can Egribayat'i Kiraladi

Fenerbahçe, Göztepe’nin 24 yasindaki kalecisi Irfan Can Egribayat’i 1 yilligina kiraladi.

Sari-lacivertliler, Göztepe formayi giyen Irfan Can Egribayat’i satin alma opsiyonu ile birlikte 1 yilligina kiraladi.

Fenerbahçe Sükrü Saracoglu Spor Kompleksi’nde gerçeklestirilen imzada, yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki de hazir bulundu. Imzalarin atilmasinin ardindan Baki ile Egribayat, Fenerbahçe TV’ye açiklamalar yapti.

"Global transferlere devam ederken Türk merkezli yapilanmayi da unutmuyoruz"

Yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki, “Hayirli olsun. Kendisini bir süredir takip ediyoruz. Fenerbahçe global transferlere devam ederken Türk merkezli yapilanmayi da unutmuyoruz. Türk gençlerini kadromuza katmak çok önem verdigimiz bir konu. Bize dinamizm katacagina inaniyoruz. Eldeki seçeneklerimiz artik çok güçlendi. Güzel bir kadro rekabetine girecek. Hocamizla beraber yaptigimiz çalismalarda en öndeki adaylarimizdan biriydi. Hem kendisi teklifimize sicak bakti, Fenerbahçe’ye gelmek istedi hem de Göztepe kulübüyle güzel iliskilerimiz zaten var. Sayin Baskanimiza, Yönetim Kurulu Üyemiz Sayin Ahmet Ketenci’ye tesekkür ediyorum. Hep beraber ama en önemlisi Irfan Can’in istegiyle bu isi bitirdik. Artik kadromuzda son derece kendini ispatlamis, genç ve potansiyelini daha da büyütebilme ihtimali olan Irfan Can bizimle beraber. Allah kaleci sansi versin” dedi.



Egribayat: Burada oldugum için çok mutlu ve gururluyum"

Yeni transfer Irfan Can Egribayat ise, “Transferde emegi geçen herkese çok tesekkür ediyorum. Çok büyük bir camiaya geldigimin farkindayim. Zaten en basindan beri çok istekliydim bu transfer için. Fenerbahçe çok ayri bir camia. Burada oldugum için çok mutlu ve gururluyum. Kolay olmadi ama sonunda buradayim. Bu formayi giyecek olmaktan dolayi çok mutluyum. Taraftarlarimizin önüne çikmayi sabirsizlikla bekliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA