Weghorst'tan 4 Maçta 5 Gol Katkisi!

Besiktas’in Hollandali yildiz golcüsü Wout Weghorst, ligdeki 4. maçinda da gol katkisi yapti. Weghorst geride kalan 4 maçta 3 asist ve 2 gollük performans ortaya koydu.

Besiktas’in sezon basinda kiralik olarak kadrosuna kattigi Hollandali golcü Weghorst, ligdeki 4. maçinda 5. gol katkisini yapti. Ligin ilk haftasinda oynanan ve siyah-beyazlilarin 1-0 kazandigi Kayserispor mücadelesinde Ghezzal’a asist yapan Weghorst, 2. haftadaki Alanyaspor karsilasmasinda da yaptigi asistle gol katkisini sürdürmüstü. Geçtigimiz hafta Karagümrük mücadelesinde attigi golle ilk gol sevincini yasayan Hollandali futbolcu, Sivasspor karsisinda da bu kez Muleka’yi golle bulusturan isim oldu. Dakikalar 30’u gösterdiginde ise Weghorst sahneye çikti. Sag kanatta topla bulusan Rosier’in ceza sahasina gönderdigi ortada iyi yükselen 30 yasindaki forvet, net bir kafa vurusuyla farki 2’ye çikardi ve Karagümrük maçinin ardindan üst üste ikinci golünü kaydetti.

Weghorst, geride kalan 4 maçta 2 gol atarken, 3 de asist yapti ve takimina 5 gollük katki sagladi. Yildiz oyuncu dakikalar 77’yi gösterdiginde alkislarla yerini Cenk Tosun’a birakti.

Kaynak: İHA