Okan Buruk Açiklamasi 'Galibiyete Yakin Olan Taraftik'

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Trabzonspor maçinin ardindan, “Galibiyete yakin olan taraftik” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasinda Galatasaray, Trabzonspor deplasmanindan 0-0 skorla Istanbul’a 1 puanla döndü.

Karsilasma sonrasinda konusan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, “Iki takimin da hedefi kazanmakti. Oyunu daha çok yöneten taraf bizdik. Net pozisyonlar yakalayan taraftik. Buradan alinacak puan bütün takimlar için degerli ama galibiyete daha yakin olan taraftik. Kazanamadigimiz için üzüntülüyüz. Oyun olarak bundan önceki haftaya nazaran daha iyi seyler ortaya koymustuk. Bu oyunun üstüne koyacagiz. Tamamen takim olmaya basladik” ifadelerini kullandi.

Teknik Direktör Okan Buruk, karsilasmana net bir penaltilarinin da verilmedigini de belirterek, “Cep telefonundan seyrettim. Bir pozisyon çok net penalti olarak gözüküyor. 4 haftalik bölümde hakemler açisindan çok mutlu degiliz. Bu mutsuzlugu belki bütün takimlar zaman zaman yasiyor” diye konustu.

Boey’in takimdan gönderilmesi ile ilgili soru üzerine, “Boey bizle devam edecek. Su anda takimimizin en iyilerinden biri. Yeni transfer Mertens’in oyunundan memnunuz. Su an yüzde 60 performans ile oynuyor. Yüzde 100 performans ile takima daha çok katki saglayacaktir” seklinde konustu.

Kaynak: İHA