Konyaspor Baskani Fatih Özgökçen Açiklamasi '2 Kirmizi Karti Da Dogru Buluyorum'

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasinda Eskisehir’de, Fenerbahçe’yi 1-0 maglup eden Konyaspor’un Baskani Fatih Özgökçen maç sonrasinda yaptigi açiklamada, “Benim gördügüm kadariyla bizim sari kartimiz da dogru, dolayisiyla 2 kirmizi karti da ben dogru buluyorum” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasinda zemin sorunlari nedeniyle Eskisehir’de Fenerbahçe’yi agirlayan Konyaspor, sahadan 1-0 galip ayrildi. Çekismeli geçen maçta her iki takim da birer kirmizi kart görerek maçi 10 kisi tamamladi. Maçin ardindan açiklamalarda bulunan Konyaspor Baskani Fatih Özgökçen, Konyaspor’un oyunundan memnun oldugunu ve kirmizi kart kararlarinin dogru oldugunu kaydetti.



“Konyaspor’un oyunundan gayet memnunum”

Açiklamasinda Konyaspor’un oyunundan memnun oldugunu dile getiren Fatih Özgökçen, “Ligin henüz dördüncü haftasi. Biz geçen seneki söylemlerimizi aynen tekrarliyoruz. Lig, uzun maratonu gerektiren bir oyun. Dolayisiyla 36 maçin sonunda neler olur onu konusacagiz. Ama oyun olarak baktiginiz zaman Konyaspor’un oyunundan gayet memnunum. Çok da fazla sportif manada konusmak istemiyorum. Zira biz Eskisehir’de misafiriz. Biliyorsunuz zemin çalismalarimiz devam ediyor, onu tamamlamak istiyoruz. Insallah Konya’da maçlari oynamaya basladigimiz zaman hem sportif manada hem takimin genel durumuyla alakali detayli açiklamalari yapacagiz” diye konustu.



“2 kirmizi karti da dogru buluyorum”

Maç yönetimini ve kirmizi kart kararlarini degerlendiren Özgökçen, “Pozisyonlari maç içerisinde degerlendirmemiz biraz daha zor oluyor. Çünkü anlik refleksleri gerektiren hadiseler. Benim gördügüm kadariyla, özellikle Fenerbahçe’ye gösterilen kirmizi kartta, bir tekme olayini görüyoruz. Benim gördügüm kadariyla bizim sari kartimiz da dogru, dolayisiyla 2 kirmizi karti da ben dogru buluyorum. Transferde bir forvet daha alacagiz ve ondan sonra da transfer sezonunu kapatacagiz” dedi.

Kaynak: İHA