Giresunspor Maçinda Develi'den Yukatel Kayserispor'a Tam Destek

Kadir Has Stadi’nda Bitexen Giresunspor’la karsi karsiya gelen ve 3-0’lik net bir skorla 3 puani hanesine yazdiran Kayseri’nin Süper Lig temsilcisi Yukatel Kayserispor’a Develili vatandaslar tam destek verdi.

Develi Belediye Baskani Mehmet Cabbar’in öncülük ettigi, Develi’deki kurum ve sivil toplum kuruluslarinin da taraftar destek sagladigi karsilasma öncesi Cumhuriyet Meydani’nda bir araya gelen Develililer, daha sonra Develi Belediyesinin ücretsiz tahsis ettigi araçlarla Kayseri Kadir Has Stadi’na cosku ve tezahüratlarla gitti.

Stada girmeden tezahüratlariyla takimlarini destekleyen Develililer 90 dakika boyunca ayni heyecan ve destekle tezahüratlarini sürdürdüler. Kayseri’yi yillardir Süper Lig’de basarili bir sekilde temsil eden Kayserispor’u bu sezonda da yalniz birakmayacaklarini belirten Develi Belediye Baskani Mehmet Cabbar, “Develililer olarak Kayserispor’umuzu gerek sahada gerekse ekranlarimiz basinda desteklemeye devam edecegiz. Statta desteklemek isteyen hemserilerimiz için ücretsiz araç kaldirmaya ve passolig temin etmeleri için destek vermeye devam edecegiz. Bugün bu destegimizle birlikte muhtesem oyun çikarip 3 puani 3 golle alan takimimizi cani gönülden tebrik ediyor; basarilarinin devamini diliyorum. Ayrica bugün bu mücadeleye tüm Kayserili hemserilerimize destek vermek için çagrida bulunan ve Kayserispor’umuzun basarisi için gayret gösteren basta Kayseri Valimiz Gökmen Çiçek basta olmak üzere emegi geçen bütün kurum ve kuruluslarimiza da çok tesekkür ediyorum” dedi.

Develililer de Baskan Mehmet Cabbar’a sagladigi imkanlardan ve desteklerinden dolayi tesekkürlerini iletti.

Kaynak: İHA