Derince'de Plaj Voleybolu Rüzgari Esti

Kocaeli’de Plaj Voleybolu Turnuvasi firtinasi esti. 86 takimin katildigi ve 105 maçin oynandigi turnuvada 5 farkli kategorinin sampiyonu belli oldu. Sampiyon olan takimlara ödülleri takdim edildi.

Derince Belediyesi ve Derince Belediyespor ortakliginda düzenlenen Plaj Voleybolu Turnuvasi, Derince 60 Evler Harikalar Sahili’nde yapildi. 5 kategoride 3 güne yayilan turnuva, bugün final maçlarinin oynanmasiyla son buldu. Vatandaslarin da yogun ilgi gösterdigi turnuvaya 86 takim katilim sagladi. Final etabi ile birlikte 3 günde toplam 105 karsilasma oynandi. Turnuva sonunda düzenlenen seremonide kategorilerinde sampiyon olan takimlara 500 TL, ikincilere 300 TL ve üçüncü takimlara ise 200 TL ödül verildi.

Minikler Karma kategorisinde 08 Fatih, Küçük Kizlar kategorisinde Team Azse, Büyük-Genç Kizlar kategorisinde Sirinler, Erkekler Yas Grubu Serbest kategorisinde Alp-Eren ve Karma Gruplar kategorisinde de Genç Nikomedya ipi gögüsleyen takimlar oldu.

“Gençler bizim gözümüzün nuru”

Organizasyonu gençler için tekrar düzenleyeceklerini belirten Derince Belediye Baskani Zeki Aygün, “Gençler bizim gözümüzün nuru. Sizler ülkemizin gelecegisiniz. Önceligimiz olan yavrularimiz için gençlik ve spor merkezleri olusturduk. Bu merkezlerde egitimden spora birçok bransta hizmetlerimiz devam ediyor. Ayrica tüm mahallelerimizde spor alanlari insa ettik. Gençlerimizi spora tesvik etmek için de bu organizasyonlari düzenliyoruz. Sizlerin bu derece ilgi göstermesi bizleri de mutlu ediyor. Allah’in izniyle Plaj Voleybolu Turnuvasi’ni sizler için tekrarlayacagiz” dedi.



“86 takim katildi, 105 maç oynandi”

Turnuvanin organizatörleri arasinda yer alan Derincespor Okullari ve Spor Koordinatörü Mehmet Subas, “Derince’de ilk kez düzenlenen bu turnuva gayet iyi gidiyor. Geri dönüsüm olarak iyi sinyaller aliyoruz. Derince halkimizin her zamanki gibi en iyisine layik oldugunu düsünüyoruz. Bu konuda da iyi isler yaptigimizi düsünüyoruz. Derince Belediye Baskanimiz Zeki Aygün’ün ve Spordan Sorumlu Belediye Baskani Yardimcisi Kemal Bayraktar Bey’in destekleriyle düzenlenen turnuvada bugün final maçlarini oynatiyoruz. Toplamda 86 takim katildi ve 105 tane maç oynandi. Ilk üç takima ödüllerimiz olacak. Insallah önümüzdeki sene üzerine koyarak bunu geleneksel hale getirmek istiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA