Bartra Açiklamasi 'Savunma Oyuncularin Önceligi Gol Yememektir'

Trabzonspor’un savunma oyuncusu Bartra, Galatasaray maçinin ardindan, kazanmayi çok istediklerini ancak eksik kalan küçük detaylar oldugunu belirterek, bunlari ise zamanla halledeceklerini söyledi.

Trabzonspor yeni transferi Bartra, golsüz berabere kaldiklari Galatasaray maçinin ardindan basin mensuplarinin sorularini yanitladi.

Çok zor ve yogun bir dönemden geçtiklerini belirten Bartra, "Kolay bir maç olmayacagini biliyorduk zaten. Hafta içinde de çok zor bir maç oynadik. Arka arkaya böyle maçlar oynamak kolay degil. Bu maçta 3 puan almadik ama 1 puanla ayriliyoruz. Çok küçük detaylar vardi. Eksik kalan bunlari da zamanla halledecegiz" dedi.

Savunmada Denswil ve Hugo ile oynamasiyla ilgili olarak ise Bartra, "Alisma süreci çok zor olmadi açikçasi, hocanin benden istekleri ve talepleri daha önce çalistigim takimlarda benden istenen ayni seyler neredeyse yakin seyler. Buna alismam çok zor olmadi. Takim arkadaslarim çok yetenekli ve iyi oyuncular hepsiyle çok iyi iletisim kuruyoruz. Biz savunma oyuncularinin önceligi tabii ki gol yememek. Takimin kazanmasi herkesin en çok istedigi sey" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA