Tunay Torun Açiklamasi 'Bu Galibiyet Ile Isler Daha Iyi Olacak'

Kasimpasa’nin deneyimli futbolcusu Tunay Torun maç sonu yaptigi açiklamada, “Hep iyi çalisiyoruz. Bu galibiyet ile beraber isler daha iyi olacak” dedi.

Kasimpasa, Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasinda konuk ettigi A. Hatayspor’u 1-0 maglup etti. Sezonun ilk galibiyetini alan lacivert-beyazli takimda deneyimli futbolcusu Tunay Torun karsilasmanin ardindan yaptigi açiklamada mutlu olduklarini ifade etti.

Bir sonraki hafta Antalyaspor deplasmaninda kazanmak istediklerini aktaran Torun, “Evimizde, taraftarlarimizin önünde oynadigimiz için 3 puan almak istedik. Hafta boyunca çok iyi hazirlandik. Herkes çok motiveydi. Takim arkadaslarimin ayagina saglik. 3 puani aldik simdi önümüze bakacagiz, önemli bir maçimiz var. Zor bir rakip. Oradan da 3 puan istiyoruz” dedi.



“Hep iyi çalisiyoruz”

Sezona Sami Ugurlu ile baslayan ancak geçtigimiz hafta istifa ederek takimin basina Senol Can’in geçmesiyle ilgili de konusan Tunay Torun sunlari söyledi:

“Sami hoca ile sezona iyi baslayamadik ama hep iyi çalistik. Takimin karakteri var. Hep iyi çalisiyoruz, daha iyi olmaya çalisiyoruz. Bu galibiyet ile beraber isler daha iyi olacak. Hep kazanmak istiyoruz.”

Kaynak: İHA