Montella'dan 'Balotelli' Açiklamasi

Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 1-0 galip geldikleri Ümraniyespor maçinin ardindan, Balotelli ile yasadiklari tartismaya deginerek, “Kendisinden olan beklentilerimiz daha büyük. Orada adrenalin baska seyler de söyletiyor ama benim için orada bitmistir olay” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 4.haftasinda evinde Ümraniyespor’u agirlayan mavi-lacivertli ekip müsabakadan 1-0 galip ayrildi. Maç sonu basin toplantisinda konusan Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Vincenzo Montella, “Bu galibiyet için çok mutlu oldugumu söylemeliyim. Büyük takimlar böyle maçlari da kazanmali. Zor bir maç olacagini, iyi pas yapan, kompakt bir takima karsi oynayacagimizi biliyorduk. Aslinda çok iyi basladigimiz bir oyundu. Sonrasinda biraz kendimizi geri çektik ama birliktelik çok önemliydi. Çocuklarimizi tebrik etmek istiyorum” diye konustu.

Balotelli ile maç sonu tartismalari hakkinda konusan Montella, “Kendisinden olan beklentilerimiz daha büyük. Orada adrenalin baska seyler de söyletiyor ama benim için orada bitmistir olay” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA