Hakan Keles Açiklamasi 'Oyun Olarak Günden Güne Iyiye Gidecegimizi Düsünüyorum'

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, Kayserispor maçinin ardindan, "Insallah önümüzdeki hafta sonuna kadar istedigimiz oyunculari alacagiz, alternatiflerimizi çogaltacagiz. Iyi yoldayiz, kötü skor ama oyun olarak günden güne iyiye gidecegimizi düsünüyorum" dedi.

Maç sonu düzenlenen basin toplantisinda konusan Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, skorun kötü oldugunu ancak takimin iyiye gidecegini düsündügünü söyledi.

Keles, "Kaybettigimiz için üzgünüz, beklemedigimiz bir skordu. Iki hafta iyi bir gidisatimiz vardi. Maça iyi basladik fakat çalistigimiz yerden bir gol yedik. Sonra ikinci yari biraz daha toparladik, oyun üstünlügünü aldik. Pozisyonlara girmeyi basladik ama kötü bir gol yedik, taçtan yedigimiz bir gol. Bize hiç yakismadi. Sonra biraz dengemiz bozuldu. Oyun olarak yakaladigimiz pozisyonlar vardi, geçis oyununu iyi sonuçlandirabilirdik. Son vuruslarda ve tercihlerde biraz hata yaptik. Yeni bir takimiz. Yeni oyuncularimiz var, alternatiflerimiz yok. Insallah önümüzdeki hafta sonuna kadar istedigimiz oyunculari alacagiz, alternatiflerimizi çogaltacagiz. Iyi yoldayiz, kötü skor ama oyun olarak günden güne iyiye gidecegimizi düsünüyorum. Kayserispor’a basarilar diliyorum" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA