Boluspor - Altinordu Maçinin Ardindan

Spor Toto 1. Lig’in 3’üncü haftasinda Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanan Boluspor-Altinordu karsilasmasi 1-1’lik beraberlikle sonuçlandi. Maç sonunda iki takimin teknik direktörleri açiklamalarda bulundu.

Mücadele sonrasi düzenlenen basin toplantisinda konusan Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafirtinalar, “Güzel bir maç seyrettik diye düsünüyorum. Ama galibiyetler hatalari gizliyor ama kaybedisler mücadeleyi, emegi, harcadigin enerjiyi, güzel seyleri gizliyor. Bugün 2 puan kaybettigimiz için çok üzgünüm. 2 penalti kaçirdik. Bos kalelere kaçirdik. Bunlar futbolda olan seyler. Ama bugün soyunma odasinda gördüm ki biz biraz daha takim olduk. Bugün kaçirdik ama yarin kaçirmayacagiz. Bu oyun ve mücadele benim için tatminkar. Ama atsaydik daha iyi olacakti. Taraftarimizi da sevindirmis olacaktik. Içeride maglubiyet ve beraberlik hos olmadi. 5-1 bitecek, pozisyon vermeden bitirdigimi maç. Içeride oynamasi en zor takimlardan birisiyle oynadik. Yillardir çok iyi tanidigim bir takim. Arkamiza atilacak toplari da çok iyi biliyorum. Öne çiktigimizda pozisyon verecegimizi de biliyordum ama bir tane bile pozisyon vermedik. Çok iyi mücadele ettik. Iki stoperim birer tane penalti yaptirdi. Neticesinde 2 tane biz kaçirdik, 1 tane onlar kaçirdi” dedi.

Altinordu’nun uzatmalarda kullandigi penaltinin tekrarini isteyen yan hakemin kararina tepki gösteren Karafirtinalar, “Hakemler için hiçbir sey söylemeyecegim. Sadece karsi taraftaki penaltinin tekrarini isteyen hakem için bir sey söyleyecegim. Zaman geliyor önlerindeki çizgide taç olan pozisyona bile sorumluluk alarak bayrak kaldiramayan bir arkadas 90+7’de o cesareti nereden aliyorsun da bayrak kaldiriyorsun. Kendisine sordum cevap veremedi. Neticesinde VAR’dan döndügünde art niyeti ortaya çikiyor. Orta hakem ortada maç yönetti” ifadelerini kullandi.

Altinordu cephesi

Altinordu Teknik Direktörü Ali Ufuk Kahraman ise, “Bolu takiminin iyi bir takim oldugunu biliyoruz. Zor bir deplasmandi. Altinordu takimi olarak ilk ilkemiz futbolu güzellestirerek, izleyenlere seyir zevki yüksek oyun oynamaya çalisiyoruz. Bu hep böyle olacak. Bugün de seyirciler zevk alarak 90 dakikayi izlemistir. Altinordu takimi her geçen gün form yakalayacaktir. Bizim için Boluspor maçi çok önemli bir virajdi çünkü geçen hafta kendi evimizde kaybettigimiz 3 puan vardi. Buraya da 3 puan almak için gelmistik. Kaybedebilirdik. Son 90+7’de kazanabilirdik. Ama deplasmanda alinan 1 puan her zaman önemlidir. Altin degerinde puandir” diye konustu.

Kaynak: İHA