30 Agustos Zafer Kupasi'nda Finalistler Belli Oldu

İçel Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen ’Mahallelerarasi Geleneksel Findikpinari 30 Agustos Zafer Kupasi’nda yari final karsilasmalari sona erdi.

11 Temmuz’da ilk düdük ile 26 takim arasinda baslayan turnuvanin, 30 Agustos Zafer Bayrami’nda gerçeklesecek olan final karsilasmasinda karsi karsiya gelecek olan iki takim belli oldu.

İçel Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Serdal Gökayaz, Gençlik ve Spor Dairesi Baskani Emrullah Taskin, Sosyal Hizmetler Dairesi Baskani Engin Yildirim ile çok sayida sporseverin de izledigi yari final karsilasmalarinda, Gökçebelen Mahallesi Eski Mezitli Mahallesi karsisinda galip gelerek adini finale yazdiran ilk takim olurken, finale kalan ikinci takim Kuyuluk Mahallesi’ni yari final karsilasmasinda maglup eden Uzunkas Mahallesi oldu.

Final müsabakasini oynamaya hak kazanan Uzunkas Mahallesi ve Gökçebelen Mahallesi futbol takimlari, 30 Agustos 2022 Sali günü saat 16.00’da, İçel Büyüksehir Belediyesi Findikpinari Futbol Sahasinda karsi karsiya gelecek.

Kaynak: İHA