Cihat Arslan Açiklamasi 'Polis Bizi Statta Korumayacaksa Bende Tribünde Savasirim'

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, müsabakanin son bölümlerinde taraftarlarla arasinda yasanan gerginlikle ilgili, “Siz görevinizi yapmazsaniz ben alayina gider diyorum. Polis bizi korumayacaksa statta, bende tribüne çikar savasirim” diye konustu.

Spor Toto 1. Lig’in 3. haftasinda Yeni Malatyaspor deplasmanda Eyüpspor’a 3-2 maglup oldu. Müsabakanin ardindan basin toplantisinda konusan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, zorlu bir mücadele oldugunu ifade ederek, “Kaliteli takima karsi oynadik. Kulübelerde alternatif oyuncular belirleyici oldu. Zor, iyi mücadele ettik ama duran toplardan Samet ve Jospin’in seviye altinda kalmasi maçi negatife çevirdi. Ikisi de güvendigimiz bir oyuncu. Ama hazirlik maçlari yapamadilar. Yavas yavas daha iyi olacagiz. Geriden geldik, pes etmedik. Gelecege güvenle bakiyorum” dedi.



“Polis bizi statta korumayacaksa bende tribünde savasirim”

Müsabakanin son bölümlerinde taraftarlar ile kendisi arasinda yasanilan gerginlige deginen Arslan, “Sahsimi hedef alip hem küfür hem baska türlü hakaret vardi. Özel yerden bir seyler söyledi ayyasin teki. Emniyete dedik, ‘Hocam ilk defa mi küfür yiyorsunuz’ dedi.

Tribündeki reisi de tanimam ben. Siz görevinizi yapmazsaniz ben alayina gider diyorum. Polis bizi korumayacaksa statta, bende tribüne çikar savasirim. Ben sahada görevimi yapayim. Emniyet tribünden neden korkuyor tribünden adam almak için. Arkasinda kim var o sahsin artik. Ilk defa küfür yemedik, yine yiyecegiz ama görevini yapanlar da görevini yapsin. Eyüpspor ile çok güzel birlikteligim var. Beraber play-offlara gittik. Herkes benim dostum. Buradaki semtteki herkes dostum. Bir tane ayyas yüzünden iliskiler zedeleniyor. Polislerin kendilerine küfür edilince 5 seneden basliyor. Ben Malatyaspor’un hocasiyim. Bende unvan tasiyorum. O zaman o sahsin oradan alinmasi lazim, orada gerginlik oldu. Bu korku neden, siz devletin polisisiniz. Nasil sabah 5’te aliyorsunuz insanlari, onu da tribünden alin” diye konustu.

Kaynak: İHA