Yusuf Simsek Açiklamasi 'Taraftarin Destegiyle Ilk Maçimizi Kazanacagimizi Düsünüyorum'

Sezonun ilk maçinda Amed Sportif’i agirlayacak olan Isparta 32 Spor’da teknik direktör Yusuf Simsek, "Zor olacak ama taraftarin destegiyle kazanacagimizi düsünüyorum" dedi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor, sezonun ilk maçinda pazar günü Amed Sportif’i agirlayacak. Isparta Atatürk Stadyumunda oynanacak karsilasma saat 20.00’de baslayacak. Amed Sportif Faaliyetler maçi öncesinde Isparta 32 Spor Teknik Direktörü Yusuf Simsek, açiklamalarda bulundu. Sözlerine Afyonkarahisar kampini degerlendirerek baslayan Simsek, "1 haftalik kamp süresince 2 tane hazirlik maçi yaptik. Hem kaynasma açisindan hem maçlar açisindan güzel geçti memnunuz. Herkes sunu bilmeli ki geç toplanan bir takimiz diger takimlardan 15 gün sonra toplandik ama buna ragmen iyi bir çalisma ortami yakaladik. Sagolsun kulüp baskanimiz ve yönetimimiz iyi sartlarda bize antrenman yaptirdilar. Gayet güzel olumlu geçti Afyonkarahisar kampindan ve takimimizin genel halinden memnunuz" seklinde konustu.



"Transferlerimiz olacak"

Transfer sezonunun bitimine kadar takima takviyeler olacagini belirten Simsek, "Eylülün 8’ine kadar transferimiz olacak bunu yönetimle paylasiyorum zaten hep olacagini düsünüyorum" ifadelerini kullandi.

"Taraftarin destegiyle kazanacagimizi düsünüyorum”

Pazar günü oynayacaklari Amed Sportif maçiyla ilgili degerlendirmelerde bulunan deneyimli çalistirici, "Zor bir maç. Ilkler zordur. Iki takim da hedefli ve iyi, kaliteli oyuncular transfer etti. Zor olacagini düsünüyorum ama taraftarin destegiyle kazanacagimizi düsünüyorum. Biz planlarimizi ona göre yaptik. Hafta basindan beri ben de acayip bir heyecan var sanki ilk defa sahaya çikacakmis ve antrenörlük yapacakmisim gibi heyecan var. Ayni heyecan oyuncularimizda da var. Insallah bu heyecanimizi gelen taraftara iyi oyunla yansitirsak maçtan galip bir sekilde ayrilacagimizi düsünüyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA