Usakspor Transferde Hiz Kesmiyor

Usakspor, 10 gün içerisinde 14 yeni futbolcuyla anlasarak takimini bastan asagiya yeniledi.



Usakspor A.S. 5 yeni oyuncu ile daha anlasti. Takimi 10 gün önce devralan Usakspor Sportif Hizmetler A.S. geçen süreçte 14 yeni futbolcuya imza attirarak, takimi bastan asagi yeniledi. Usakspor Sportif Hizmetler A.S. Kulüp Baskani Kiraç Aras, Teknik heyetin raporu dogrultusunda bir kaleci ve libero daha alabileceklerini, hedeflerinin TFF 1. Lig oldugunu açikladi.

Usakspor’u devralan Usakspor Sportif Hizmetler A.S. Teknik Direktör Bülent Akin ve Sportif Direktör Recep Yazici ile anlastiktan sonra iddiali bir takim olusturmak için kollari sivadi.

Usakspor Sportif Hizmetler A.S. son olarak; Kahta 02 Spor’dan 1999 dogumlu kaleci Vedat Böyükgül, Hatayspor’dan 23 yasindaki genç golcü Ahmet Hakan Sahin, Nazilli Belediyespor’dan 31 yasindaki stoper Onur Demir, Karabükspor’dan 22 yasindaki stoper Sezer Gündüz, Sakaryaspor’dan 19 yasindaki orta saha oyuncusu Azat Tarim’la anlasti.

Kulüp yönetimi daha önce de Muzaffer Kahriman, Yavuz Alemdar, Ibrahim Ethem Sevinç, Ömer Faruk Canbirdi, Sefa Kanitemiz, Mehmet Bagli, Alp Demir, Barkin Yigit ve Ogulcan Inanç ile resmi sözlesme imzalamisti. Kulüp Baskani Kiraç Aras, TFF 1. Lige en kisa zamanda çikabilecek bir takim olusturduklarini, teknik yönetimin raporuna göre 2-3 futbolcu daha alabileceklerini kaydetti.



Usakspor futbol takimi Teknik Direktör Bülent Akin yönetiminde, 28 Agustos’ta Diyarbakir deplasmaninda karsilasacagi Diyarbekir Spor A.S. maçina hazirlaniyor.

Kaynak: İHA