Tekkeköy Ilçe Stadinda Çimler Serildi

Tekkeköy Belediyesi tarafindan yaptirilan ilçe stadinda çimler serildi. Sahanin yesiliyle bulustugu stadin insa çalismalari hizla devam ediyor.

Tekkeköy Belediyesi, modern bir ilçe stadini sehre kazandiriyor. 17 bin metrekarelik alan üzerinde devam eden bin seyirci kapasiteli olacak stat insaatinda adim adim sona yaklasiliyor. Devam eden çalismalarda son olarak stadin zemini standartlara uygun hale getirildi.

Ardindan zeminin çim serimi gerçeklestirildi.

Stadin tribünlerinde isiklandirma, iç mekan ve cephe çalismalarina devam ediliyor. Stadin bulundugu alan ise bir spor kompleksi olarak düsünülüyor. Ilerleyen zamanda alana tenis, basketbol, voleybol ve hentbol sahalarinin da insa edilmesi planlaniyor.

Tekkeköy Belediye Baskani Hasan Togar, “Her geçen gün göç alan ve bir cazibe merkezi olma yolunda ilerleyen ilçemizin, Samsun’a lokomotif olan sanayisinin yani sira turistik güzellikleri, kültürel unsurlari ve sportif imkanlariyla da önde olmasini arzuluyoruz. Ilçe merkezi ve kirsal mahallelerimizi ayirt etmeden insanimizin oldugu her mekana dokunmak arzusuyla hareket ediyor spor alanlari olusturuyoruz. Bu dogrultuda ilçemizde spor alani ve spor tesisi olmayan mahalle kalmamasini hedefliyoruz. Samsunspor 19 Mayis Stadyumu ve Yasar Dogu Spor Salonu gibi ulusal standartlarda tesislerin de ilçemizde bulunmasi bizim için büyük bir arti deger olusturuyor. Biz bunun yaninda ilçemize profesyonel ve amatör olarak sporun tüm dallarinda faaliyet gösterebilecek bir spor kompleksini de kazandirmak için yola çiktik. Tekkeköy’e bir ilçe stadi insa ediyoruz. 17 bin metrekarelik alan üzerinde devam eden bin seyirci kapasiteli olacak tesisimizin en son çimleri serildi ve hizla tamamlaniyor. Bunun yani sira projelerimiz dahilinde tenis, basketbol, voleybol ve hentbol sahalari da insa ederek burada bir spor kompleksini hayata geçirmeye çalisiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA