Tarsus Idman Yurdu 100. Yilda Sampiyonluk Hedefliyor

TFF 2. Lig Beyaz Grupta yer alan Tarsus Idman Yurdu, kurulusunun 100. yilinda sampiyonluk hedefliyor.

Teknik direktör Serdar Bozkurt, kulüp tesislerinde yaptigi toplantida takima herkesin sahip çikmasini istedi. Bozkurt, “Geçen yil sampiyonlugun en büyük adaylarindan olan Tarsus Idman Yurdu, sanssizlik sonucu hedefine ulasamadi. Ama bu sezon yine ayni hedef dogrultusunda lige hazirlandik ve sezona iddiali basliyoruz” dedi.

Takiminin Erzurum ve Afyonkarahisar’da yaptigi 34 gün süren iki ayri kamp dönemini degerlendiren Bozkurt “Her iki kampimiz verimli geçti. Erzurum’da fizik ve kondisyon agirlikli çalistik. Afyon’da ise hazirlik maçlari ile takimimiz hazir hale geldi. Hazirlik maçlarimizin üçünde beraberlik alirken bir maçi da kazandik. Eksikliklerimizi gördük. Daha da iyi olacagiz. Genellikle 2. ligdeki futbolcular bazi sikintilar yasiyor. Lig Mayis’ta bitiyor. Play Off’a kalan takimlarin oyunculari maçlara devam ediyorlar. Süre olarak iki sezon arasinda 80 gün kaliyor. Bu sürede çalismalar ve hazirliklar için biraz az. Ama biz zamani iyi degerlendirdik ve lige haziriz. Lig basladiktan sonra 8-10 haftada tüm takimlar oturur ve sistemi belirler. Biz de sistemi tam oturtunca iyi bir Tarsus Idman Yurdu izletecegiz. Bu hafta sonunda lig maçlari basliyor. Biz ilk maçimizi deplasmanda 24 Erzincanspor ile yapacagiz. Amacimiz lige iyi bir baslangiç yapmak ve galibiyetle sezona baslamaktir. Su anda takimda iki oyuncumuzun hafif sakatlik durumlari var. Onun disinda bir iki eksik mevkide oyuncularimiz var. Bir kenar oyuncusu birde sol beke oyuncu alma durumumuz var. Iki oyuncu daha alabilirsek hiç eksigimiz kalmaz" diye konustu.

Bu sezon sehir olarak sampiyonluga hazir olduklarini söyleyen Bozkurt, "Taraftarimizla, oyuncularimizla, teknik heyetimizle ve yönetimimizle sampiyonluk hedefliyoruz. Bu kulübün kurulusunun 100. yilinda 1. Lige çikacagimiza inanarak sezona basliyoruz. Tek basina oyuncu veya yönetim, taraftar sampiyon olmaz. Tüm sehir el ele vererek sampiyon olunur. Bizde sampiyonluga haziriz” dedi.

Kaynak: İHA