Stefan Kuntz Açiklamasi 'Sampiyonlar Ligi'nde 5 Türk Oyuncumuz Var'

A Milli Takim Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Sampiyonlar Ligi kura çekiminin ardindan Sampiyonlar Ligi’nde 5 Türk futbolcunun yer alacagini söyleyerek, “Kendi futbolcularimizi izlemek ilginç olacak” dedi.

UEFA Sampiyonlar Ligi kura çekimi, Haliç Kongre Merkezi’nde gerçeklesirken, A Milli Takim Teknik Direktörü Stefan Kuntz da kuralarin ardindan açiklamalarda bulundu. Sampiyonlar Ligi’nde en iyi takimlarin yer aldigini belirterek sözlerine baslayan Alman teknik adam, “Dün aksam Trabzonspor maçindaydim. Tabii ki durum çok iyi olmadi. Ancak Avrupa Ligi’nde sanslari devam edecek. Bunun yaninda Fenerbahçe, Basaksehir ve Sivasspor’un da karsilasmalari var. Bugün yapilan kura çekiminde birçok Türk futbolcunun da forma giydigi takimlar var. Yanlis hatirlamiyorsam, Sampiyonlar Ligi’nde forma giyecek 5 oyuncumuz var. Ahmetcan Kaplan Ajax’ta, Ridvan Glasgow Rangers’ta, Hakan Çalhanoglu Inter’de, Salih Dortmund’da ve Cengiz Ünder Marsilya’da form giyiyor. Kendi futbolcularimizi Sampiyonlar Ligi’nde izlemek ilginç olacak. Bir gözüm yasli, diger gözüm ise gülüyor” dedi.

Istanbul’da oynanacak olan finalde hangi takimi görmek istedigi sorusunu yanitlayan Kuntz, “Bunu söylemek zor ama ben Almanya’ya daha yakinim. Belki Sampiyonlar Ligi Finali’nde bir Alman takimi olabilir. Bugüne kadar bütün finaller futbol için büyük bir parti havasinda gerçeklesmisti. Simdi sira Istanbul’da ve Istanbul final için mükemmel” diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA