Riza Çalimbay Açiklamasi 'Bu Maçta Çok Iyiydik, Sadece Gol Yoktu'

DG Sivasspor Teknik Direktörü Riza Çalimbay, Malmö maçinin ardindan, “Tek sikintimiz bu maçta çok iyiydik sadece gol yoktu. Gol atabilseydik bu maç daha da farkli olabilirdi” dedi.

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu rövans maçinda Isveç temsilcisi Malmö’ye 2-0 maglup olan Sivasspor’da teknik direktör Riza Çalimbay, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamada bulundu.

Çalimbay, “Malmö’de oynadigimiz ilk maçin 3-1 bitmesi Malmö için avantaj oldu. Biz de tabii ki maçin basinda risk ederek basladik. Ama dengeli bir sekilde basladik. Bana göre çok iyi futbol oynadik, gol yine kadar. Ondan önce bütün pozisyonlari kovalayamaya çalistik. Iyi de pozisyonlar yakaladik. Erkenden bir gol atabilseydik. O girdigimiz pozisyonlari degerlendirebilseydik olay daha farkli olacakti. Çünkü ben takimimdan memnunum, mükemmel bir mücadele yaptilar. Iyi de pozisyonlara girdiler. Maalesef son paslarimiza dikkat edemedik ve bir sürü goller kaçirdik. Bir sikinti oluyor bizde, hiçbir sey yokken bir anda gol yiyorsun. Onun disinda bir sey yok. Ben takimimdan memnunum, özellikle golü yiyene kadar. Tabii ki gol yedikten sonra da pozisyonlara girdik. Karsi karsiya kaldik, bombos kaleye atamadik. Tek sikintimiz bu maçta çok iyiydik, sadece gol yoktu. Gol atabilseydik bu maç daha da farkli olabilirdi. Karsimizdaki takim çok iyi bir takim. Çok disiplinli bir takim. Onun için hata yaptigin zaman bu tür maçlarda kesinlikle affetmezler” diye konustu.

Kaynak: İHA