Pursaklar Belediye Spor Kulübü Yetenek Avinda

Pursaklar Belediyesi, ilçeye kazandirdigi spor yatirimlariyla yetenekli sporcularin kesfedilmesi için çalismalarina devam ediyor.

Türk sporuna yildiz oyuncular kazandirmak adina altyapida oyuncu yetistirmeyi önem veren ve gelecegin sporcularini yetistiren Pursaklar Belediye Spor Kulübü, yeni yetenekler kesfetmeye devam ediyor.

Çocuklara ve gençlere yönelik, farkli spor dallarinda gelisim saglayabilmeleri için önemli yatirimlara imza atan Baskan Ertugrul Çetin, genç sporcularin antrenmanlarini izleyerek antrenörlerinden gelisim dereceleri hakkinda bilgiler aldi.

Ertugrul Çetin: ‘‘Ilk günden itibaren alt yapiya önem vererek yeni yetenekler kesfediyoruz’’

Gelecegin basarili sporcularini yetistirmek adina birçok spor dalinda egitimler verdiklerini belirten Belediye Baskani Ertugrul Çetin, ‘‘Pursaklar Belediye Spor Kulübümüzün araciligiyla çocuklarimizin profesyonel egitim almalarina ve ülke sporuna hizmet vermelerine olanak sagliyoruz. Ilk günden itibaren alt yapiya önem vererek yeni yetenekler kesfediyoruz. Çocuklarimiza çesitli spor dallarinda egitimler vererek de onlarin hem bedensel hem zihinsel gelisimlerine katkida bulunuyoruz. Amacimiz her alanda ciddi sekilde spor yapabilen çocuklari yetistirmek. Belediye olarak sporun ve sporcunun her zaman yaninda olmaya devam edecegiz’’ dedi.

Kaynak: İHA