Petrol Ofisi, Galatasaray Kadin Futbol Takimi Isim Ve Forma Gögüs Sponsoru Oldu

Galatasaray Spor Kulübü ile Petrol Ofisi, sari-kirmizililarin kadin futbol takimi için isim ve forma gögüs sponsorluk anlasmasi yapti.

Galatasaray Spor Kulübü ve Petrol Ofisi arasindaki is birligi anlasmasinin imza töreni Nef Stadyumu’nda yapildi. Törene Galatasaray Baskani Dursun Aydin Özbek, Petrol Ofisi Yeni Dönem CEO’su Mehmet Abbasoglu, Galatasaray Kadin Futbol Teknik Direktörü Metin Ülgen ve Galatasaray Kadin Futbol Takimi oyunculari katildi.

Törende konusan Baskan Dursun Özbek, "Burada çok önemli bir toplanti için bir araya geldik. Galatasaray bütün sporlarda oldugu gibi olimpik sporda da hep ilk olmayi basarmis bir kulüp. Kadin futbolda da yine görevini yerine getirmistir. Petrol Ofisi ve Galatasaray, Cumhuriyet dönemi kuruluslarindandir. Beraber is birliginin üretecegi fayda da Türkiye için olacaktir. Kadin futbolu Türkiye’de yeni gelisen bir brans. Bu Türk futboluna büyük katki verecektir. Kadinin girdigi yerde sevgi ve baris gelir. Petrol Ofisi’ne ve emegi geçen herkese tesekkür ederim. Iki degerli marka birbirilerine enerji verecektir. Bunun kadin futbolu için degerli oldugunu görüyorum. Bu faydayi da önümüzdeki günlerde izleyecegiz" diye konustu.

Mehmet Abbasoglu ise kendileri için çok sevinçli bir gün oldugunu ifade ederek, "Petrol Ofisi bu ülkenin topraklarindan dogan bir kurum. Türkiye’nin en büyük sirketlerinden bir tanesi. Büyük sirket olmak beraber bize sorumluklar da getiriyor. Bunlar, kadinlarimiz ve sporumuz. Kadin futbolu tüm dünyada çok ciddi yükselen bir deger. Bundan 3-4 hafta evvel Avrupa Sampiyonasi finalinde Ingiltere ve Almanya oynadi. 90 bin kisi seyretti. Ben de bu maçi seyrettim, inanilmaz keyif aldim. Bütün dünya, kadin sporcularin, erkeklerden az ücret aldigini konusuyor. Galatasaray’in önderligi kadin futboluna yaptigimiz destekle aradaki mesafeyi kapatmak istiyoruz. Beyaz bir sayfa ile basliyoruz. Bunun üzerine koyacagiz. Kadin futbolu popülerligini Türkiye için kazanilacak bir deger oldugunu düsünüyorum. Biz bu birliktelik üzerine farkli seyler koyarak devam edecegiz. Kadin futbolunu ayni zaman 3 milyon aboneye ulasmis Sosyal Lig’e koymak istiyoruz. 81 yillik bir marka. Kuruldugundan beri logosu disi kurt Asena. Disi kurt Asena artik yerini buldu. Galatasaray’in bundan 22 sene önce oldugu gibi uluslararasi arena da basarili temsil edeceginden eminim" seklinde konustu.

Konusmalarin ardindan sponsorluk anlasmasinin imza töreni gerçeklesti.

Kaynak: İHA